Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elefant.ro organizeaza Singles’ Day si Black Friday pe 11 si 12-13 noiembrie 2020

Clientii elefant.ro vor beneficia de doua evenimente de shopping majore in aceasta saptamana, anunta retailerul online, intr-un comunicat de presa. Primul dintre ele (Singles’ Day) va avea loc pe data de 11 noiembrie, in ziua in care cumparatorii din China cauta online cele mai bune oferte. Elefant.ro a organizat prima editie a Singles’ Day in Romania in 2019. Apoi urmeaza campania de Black Friday, in perioada 12-13 noiembrie.

Categoriile cu cele mai multe produse aflate la reducere vor fi:

  • Cartea in limba straina – preturile vor scadea peste 600.000 de mii de titluri (un numar triplu fata de 2019)
  • Cartea pentru copii – preturile vor scadea la peste 100.000 de titluri
  • Jucariile – in acest an, zona educationala este foarte bine reprezentata si prin produse Stem si Montessori
  • Parfumurile si Cosmeticele – peste 2.000 de produse vor avea preturi speciale, cea mai mare reducere fiind de 80%
  • Ceasurile si accesoriile – o selectie de 500 de produse vor beneficia de discount-uri si cea mai mare reducere va fi de 90%

„In cele 3 zile de campanie asteptam aproximativ 2 milioane cumparatori pe elefant.ro. Pentru a facilita livrarea catre cumparatori, in acest an avem la dispozitie nu doar serviciile clasice de expediere la domiciliu (prin partenerii nostri din sectorul de curierat), dar si o retea de peste 800 de pachetomate easybox, precum si pickup-point-urile proprii elefant.ro, raspandite in intreaga tara. Incurajam astfel cumparatorii sa aleaga cea mai convenabila metoda de livrare si cel mai la indemana punct de ridicare a comenzii. Astfel vom degreva sistemul logistic si produsele preferate vor ajunge mai repede in posesia celor care le-au comandat”, transmite Sergiu Chirca (CEO elefant.ro).

Din traficul total, elefant.ro estimeaza ca peste 84% va veni de pe dispozitive mobile (din aplicatie si din browser). Peste 40% dintre comenzi vor fi achitate cu un card bancar, in momentul plasarii. Si numarul comenzilor plasate din afara Romaniei, pentru familiile aflate in tara, va creste, crede echipa elefant.ro, pe fondul restrictiilor de circulatie.

Leave a reply