Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Foodpanda.ro estimeaza o crestere a comenzilor online de mancare cu 150% YoY, de Sarbatori

Foodpanda.ro, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din tara noastra, estimeaza o crestere a comenzilor cu 150% fata de anul trecut, in perioada Sarbatorilor de iarna 2019. Conform comunicatului de presa, valoarea medie pe care o vor cheltui clientii pentru o comanda realizata de Sarbatori va fi de circa 70 lei, cu 15% mai mare decat comanda medie anuala. Din experienta anilor anteriori, comenzile efectuate in aceasta perioada a anului contin, in medie, 3 tipuri de preparate.

„Sfarsitul de an este o perioada aglomerata, iar pentru a dedica mai mult timp familiei si prietenilor, suntem convinsi ca o mare parte dintre clientii nostri vor opta pentru comenzile online de mancare. Anul acesta, ne asteptam la o crestere a numarului de comenzi in preajma Craciunului cu aproximativ 150% fata de anul trecut. In ceea ce priveste preparatele comandate, estimam ca preferintele romanilor se vor indrepta atat catre bucataria internationala, cu preponderenta, dar si un procent semnificativ catre bucataria traditionala romaneasca”, transmite Andreea Petrisor (Managing Director Delivery Hero Romania).

Foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, colaboreaza cu peste 1.500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare si Braila.

Leave a reply