Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ECOMpedia.ro, oportunitate de networking pentru dezvoltatori

De peste 6 luni, am inceput sa navighez pe ECOMpedia.ro cel putin o data pe saptamana.

Mi se pare fascinant acest proiect care, pornit dintr-o nevoie reala a pietei, s-a imbunatatit atat de mult, intr-un timp atat de scurt.

ECOMpedia mi se pare util, pentru ca reuneste in aceeasi platforma toate problemele care pot aparea atunci cand vine vorba de ecommerce, de la dezvoltare pana la promovare.

ECOMpedia mi se pare eficient, pentru ca pune in legatura prestatorii de servicii digitale (dezvoltare web, seo, ppc, consultanta, design, etc) cu proprietarii de magazine online, facilitand comunicarea dintre ei. In plus, prin interactiunea „in masa”, cineva fara experienta in domeniu poate ajunge la solutia potrivita problemei sale, chiar daca primeste raspunsuri contradictorii de la furnizori.

ECOMpedia mi se pare necesar, pentru ca ofera raspunsuri la intrebari… for free, precum si pentru contributia indirecta pe care o aduce la imbunatatirea mediului online din Romania.

Timpul petrecut pe platforma nu mi se pare o pierdere, ci o investitie in materie de business in domeniul B2B pentru servicii online. Pana la urma sharing knowledge feels good!

Postul acesta este scris mai mult ca un testimonial si a aparut dintr-o constatare simpla a ultimelor luni. Avand o firma de web development (www.bestwebimage.ro) prin care lucram la proiecte online complexe, peste media pietei atat ca cerinte, cat si ca preturi, am incercat diverse activitati in Social Media pentru a ne promova si a ne gasi clienti. Dintre toate, prezenta pe ECOMpedia a functionat cel mai bine, primind cateva cereri de oferta de la proprietari de magazine online in urma postarilor citite pe portal. De fiecare data cand s-a intamplat sa vina cineva si sa ne spuna ca ne-a „pescuit” de pe ECOMpedia, eram luata prin surprindere. Voi inceta sa mai fiu surprinsa pe viitor.

Prin urmare, datorita beneficiului real pe care l-am simtit, m-am gandit sa aduc si eu inapoi un gand recunoscator comunitatii ECOMpedia si sa ii felicit pe dezvoltatorii proiectului! Good job and keep up the good work, iar eu voi contribui cu raspunsuri cat mai documentate!  

Autor: Roxana OLARU – Partener Best Web Image.

Leave a reply