Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

eBay isi extinde platile europene, in Franta, Italia si Spania

In primul trimestru din 2021, eBay va incepe sa se ocupe de platile din Franta, Italia si Spania, noteaza cross-border-magazine.com. Marketplace-ul transmite ca are de gand sa lanseze serviciul de plata online in toate tarile in care este activ. „Manageriind  procesul de plata, cream o experienta mai simpla si mai unificata pentru clientii nostri si usuram operatiunile pentru vanzatori, creand un singur loc in care vand si sunt platiti. Pe masura ce continuam sa ne extindem la scara larga managementul platilor in intreaga lume, asteptam cu nerabdare sa adaugam Franta, Italia si Spania la lista noastra in crestere”, a transmis Alyssa Cutright (Vice-presedinte al departametului Plati Globale, la eBay).

Aceasta expansiune va veni la pachet cu beneficii atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori:

  • cumparatorii: vor avea flexibilitate crescuta si posibilitatea de a alege metoda de plata preferata (card de credit, PayPal, Apple Pay, Google Pay), o experienta de chekout mai lina (care incepe si se termina pe eBay), plati protejate de programe locale de protectie (care sunt independente de metoda de plata aleasa)
  • vanzatorii: vom avea parte de cresteri in afaceri (pentru ca le vor oferi clientilor mai multe optiuni de plata si acestia vor fi protejati mai simplu), vor putea sa-si managerieze mai usor afacerile (toate informatiile despre afacerea lor eBay vor fi intr-un singur loc, serviciul de relatii cu clientii fiind si el centralizat) si vor primi platile direct in contul bancar (in 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, indiferent de metoda de plata aleasa de client)

Extinderea pe cele trei noi piete europene a serviciului de plata online manageriat de eBay vine la trei ani de la lansarea acestui in Statele Unite (in 2018), pentru un numar limitat de vanzatori digitali. Prima piata europeana unde eBay a inceput sa ofere acest serviciu a fost Germania, in aprilie 2019. Apoi, in februarie 2020, marketplace-ul online si-a extins platile europene si in Marea Britanie.

Leave a reply