Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Du-ti gestiunea in cloud, cu Smart Bill!

Fondatorii Smart Bill

Smart Bill, solutia de facturare si gestiune nr. 1 in Romania – lansata in 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatina (foto, de la st. la dr.) –, a lansat versiunea de Gestiune in Cloud a softului, „cel mai modern soft de gestiune din Romania” – conform co-fondatorului Mircea Capatina. Gestiune Cloud este optiunea perfecta pentru firme (mici si mijlocii ori cu sute de angajati) care vor sa isi organizeze rapid gestiunea stocurilor si contabilitatea primara, de oriunde si de pe orice dispozitiv cu acces la Internet (telefon, tableta, laptop, desktop), transmite compania intr-un comunicat de presa.

Noua versiune foloseste un sistem de stocare in cloud care impiedica pierderea informatiilor provocata de virusi, defectiuni hardware, neatentie sau reinstalarea sistemului de operare. Versiunea in cloud reduce considerabil timpul de lucru, datorita posibilitatilor multiple de automatizare. Alt avantaj il constituie faptul ca aceasta poate fi folosita in paralel de utilizatori diferiti. Iar pentru posesorii de smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS, Smart Bill a dezvoltat aplicatii native, care ofera o experienta intuitiva de utilizare.  Smart Bill Gestiune Cloud va fi oferit sub forma unui abonament lunar. Pentru versiunea completa de contabilitate primara (Facturare si Gestiune), costul porneste de la 10 €/luna/companie, aproximativ 3% din costul unei companii cu un angajat cu salariul minim pe economie.

„Tehnologia are un impact tot mai mare asupra modului in care functioneaza mediul de business. La fel ca noi toti, companiile sunt din ce in ce mai mobile si lucreaza intr-un ritm foarte alert. Mai mult, Internetul a devenit o utilitate accesibila aproape 100% din timp, atat de la birou cat si de pe teren, cu un cost scazut, deci infrastructura nu doar ca permite existenta unui astfel de serviciu, dar o si impune. Asa ca sunt convins ca piata va imbratisa rapid solutia noastra, cel mai modern soft de gestiune din Romania. Acum, cu Smart Bill Cloud poti emite de pe telefonul mobil o factura ce efectueaza scaderea de stoc dintr-un depozit aflat oriunde in lume, o poti livra clientului pe email sau o poti tipari instant, pe o imprimanta mobila direct de pe teren, contabilul avand acces la ea direct de la birou, iar managementul poate vedea rapoarte in timp real, oriunde s-ar afla”, spune Mircea Capatina (Co-Founder & Biz Dev Manager Smart Bill).

Investitia in Smart Bill Cloud se ridica la 750.000 € (la dezvoltarea ei lucrand 20 de dezvoltatori software, designeri si product manageri), cea mai mare parte din suma fiind directionata catre dezvoltarea software (web si mobile) a celor doua versiuni cloud. In plus, Smart Bill a investit in formarea unui departament de suport tehnic alcatuit din 12 specialisti. In urmatorii 4 ani, compania tinteste pentru Smart Bill Cloud un portofoliu de 50.000 de companii – o crestere fata de portofoliul prezent, de 40.000 de clienti, care presupune emiterea lunara a peste 1.000.000 de facturi si facturarea anuala a peste 2 miliarde €.

Leave a reply