Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Integrarea Magazinului Online cu SmartBill.

smartbill copy
Începand cu data de 18.10.2017, în urma numeroaselor cereri venite din partea clientilor nostri, avem deosebita placere de a va anunta ca platforma ContentSpeed este acum integrata cu cel mai utilizat soft de facturare din Romania.

In parteneriat cu SmartBill echipa noastra de programatori a realizat un modul de integrare performant. Atat clientii actuali cat si viitori au posibilitatea de a automatiza facturarea comenzilor si de a sincroniza in timp real stocurile produselor.

Modul nou: Integrare SmartBill

SmartBill este o solutie de facturare si gestiune online, foarte populara si utilizata de peste 50.000 de antreprenori din Romania. Cu ajutorul aplicatiei poti emite facturi, avize si chitante oricand si oriunde, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet.
Integrarea cu SmartBill se face cu ajutorul a 2 module disponibile, unul pentru cei care doresc doar functionalitatea de facturare automata si altul pentru cei care doresc facturare automata cat si sincronizare automata a produselor si a stocurilor acestora.

Avantajele integrarii cu SmartBill:

-Elimini erorile umane: sansele de a gresi sunt mult mai mici fata de facturarea manuala.
-Economisesti timp: actualizarea stocurilor de produse se face automat int-un timp foarte scurt, nu mai astepti ca operatorul sa faca actualizarile.
-Poti retrimite sau retipari oricand orice document.
-Poti folosi mai multe modele pentru facturi.
-Toate documentele le gasesti intr-un singur loc.

Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza integrarea magazinului online cu SmartBill, citeste si articolul de pe blog.

Pentru orice detalii tehnice referitoare la utilizarea noilor functii va stam la dispozitie la adresa de mail startup@contentspeed.ro.

Despre Ana CiucanuJunior

Raspunde la aceasta intrebare