Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Premiera: NETOPIA mobilPay e prezent pe Shopify

NETOPIA shopify

NETOPIA mobilPay – sistemul de microplati prin SMS, aplicatia Wallet, cu cardul si prin Bitcoin, cu peste 9 ani de experienta pe piata locala – a devenit singurul procesator de plati digitale din Romania prezent pe Shopify, cea mai mare platforma multichannel de e-commerce din lume, dedicata magazinelor online mici si mijlocii, anunta compania intr-un comunicat. Fondata in 2004, in Canada, Shopify este utilizata de peste 250.000 de magazine online medii si mici, din peste 150 de tari.

Astfel, din 1 iulie, toate magazinele online europene (inclusiv business-urile din e-commerce-ul local) care utilizeaza Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a platilor online si mobile marca NETOPIA mobilPay. Pe langa tranzactiile digitale cu cardul si cele mobile, NETOPIA ofera magazinelor online care utilizeaza Shopify si optiunea de procesare Bitcoin, fiind printre putinii procesatori integrati pe platforma de e-commerce care intermediaza plati in aceasta moneda digitala. Decizia de integrare cu Shopify a fost luata in urma feedback-ului primit de la comerciantii parteneri.

„NETOPIA mobilPay este un produs al inovatiei digitale, care nu are granite, iar e-commerce-ul este printre putinele industrii din lume care se adreseaza consumatorului global. Integrarea cu Shopify este urmatorul pas pe care NETOPIA mobilPay il face pentru apropierea de acest consumator fara granite, cu beneficii evidente inclusiv pentru comerciantii romani care isi doreasca sa vanda mai simplu international”, a transmis in comunicatul amintit Antonio Eram (CEO si fondator NETOPIA mobilPay).

Raspunde la aceasta intrebare