Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Premiera: NETOPIA mobilPay e prezent pe Shopify

NETOPIA shopify

NETOPIA mobilPay – sistemul de microplati prin SMS, aplicatia Wallet, cu cardul si prin Bitcoin, cu peste 9 ani de experienta pe piata locala – a devenit singurul procesator de plati digitale din Romania prezent pe Shopify, cea mai mare platforma multichannel de e-commerce din lume, dedicata magazinelor online mici si mijlocii, anunta compania intr-un comunicat. Fondata in 2004, in Canada, Shopify este utilizata de peste 250.000 de magazine online medii si mici, din peste 150 de tari.

Astfel, din 1 iulie, toate magazinele online europene (inclusiv business-urile din e-commerce-ul local) care utilizeaza Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a platilor online si mobile marca NETOPIA mobilPay. Pe langa tranzactiile digitale cu cardul si cele mobile, NETOPIA ofera magazinelor online care utilizeaza Shopify si optiunea de procesare Bitcoin, fiind printre putinii procesatori integrati pe platforma de e-commerce care intermediaza plati in aceasta moneda digitala. Decizia de integrare cu Shopify a fost luata in urma feedback-ului primit de la comerciantii parteneri.

„NETOPIA mobilPay este un produs al inovatiei digitale, care nu are granite, iar e-commerce-ul este printre putinele industrii din lume care se adreseaza consumatorului global. Integrarea cu Shopify este urmatorul pas pe care NETOPIA mobilPay il face pentru apropierea de acest consumator fara granite, cu beneficii evidente inclusiv pentru comerciantii romani care isi doreasca sa vanda mai simplu international”, a transmis in comunicatul amintit Antonio Eram (CEO si fondator NETOPIA mobilPay).

Leave a reply