De ce dupa ce creez campania pe facebook, mi-o inchide in 2 minute?!?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare, ce ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema, imi inchide reclamele pe facebook, sau daca fac o reclama noua la 2 minute dupa imi inchide reclama imediat !

Deschis 0
Campanii in Social Media Adrian Lazar 7 ani 6 raspuns 1488 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Da-ne mai multe detalii. O accepta si o inchide dupa aceea sau nu o accepta deloc?

  Imaginea se incadreaza in cerintele lor?

  Ai citit politica pentru promovare?

 2. Aceleași campanii le-am mai creat si au mers, pozele sunt in standardele lor, le accepta apoi le Închide imedia.

 3. Tiind sa cred ca este vorba de poza din campanie, care contine mai mult de 20% text. Are el un pattern care il aplica si daca crede ca e in neregula, chiar daca initial l-a aprobat, il inchide dupa pentru revizuire.
  Ar ajuta totusi ca sa vedem eroarea care o primesti de la ei. Asa e doar un guess game.

 4. Daca sunt campanii cu obiective de conversii optimizate, poate nu le poate realiza ai de aceea le inchide. Am patit si eu cu campanii optimizate pt conversie unde am pus un cost de conversie prea mic mic, a ajuns la el si a oprit campania intrucit nu a reusit sa imi realizeze acea conversie. Am scria la support la FB si mi-au raspuns detaliat cu print screenuri cum sa fac. Cred ca suportul lor e f okay, de cite ori am intrebat ceva mi s-a raspuns in max 24 se ore. Bafta.

 5. Nu pot atasa poza sa va arat ce am primit, campania este este un magazin online, la ce te referi cu poza care conține mai mult de 20% text ?

 6. Poți să ne spui exact cum faci tu campania? Ca să ghicim exact ceea ce nu îți iese ție, ne va fi greu și o vom ține în comentarii mult timp de acum încolo. Dacă nu poți atașa poza aici, uploadeaz-o pe un site și dă-ne link-ul să vedem exact cum ai făcut. Nu uita că facebook a pus plata obligatorie minimă pe zi 11 lei.

Lasă un răspuns

Browse