Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

De Black Friday 2020, TRUSTED.ro iti da un audit gratuit

Programul national de certificare a magazinelor online din Romania TRUSTED.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca ofera un audit gratuit magazinelor online care se inscriu pe www.trusted.ro, in perioada 13-15 noiembrie 2020 (de Black Friday). Pentru a beneficia de oferta, doritorii sunt invitati sa utilizeze codul BLACKFRIDAY2020 la comentarii, in momentul inscrierii (aici).

Acest audit este menit sa analizeze daca respectivul site e-commerce ofera incredere clientilor si cum poate fi castigata increderea acestora. Auditul TRUSTED.ro urmareste un set de 34 de criterii legate de aspecte legislative, GDPR si bune practici in domeniul comertului pe Internet. Oferta de Black Friday amintita se aplica magazinelor online lansate in anul 2020 sau celor ce urmeaza sa se lanseze in urmatoarele 3 luni, fiind menita sa vina in sprijinul antreprenorilor aflati la inceput de drum in comertul online.

In urma auditului, magazinele online pot obtine certificarea TRUSTED. Conform studiilor in domeniul e-commerce, afisarea unei marci de incredere oferita de o terta parte (cum este marca TRUSTED), ajuta la cresterea conversiei magazinului cu pana la 10%, oferind un plus de incredere consumatorilor, mai ales daca este completata de opiniile clientilor reali. In acest sens, TRUSTED.ro a dezvoltat sistemul propriu Opinii de incredere, prin care colecteaza in mod transparent feedback-urile din partea clientilor online, pe care orice magazin le poate afisa gratuit in propriul site.

Leave a reply