Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

TRUSTED.ro, oferta speciala pentru magazinele online ale producatorilor romani

TRUSTED.ro anunta lansarea unui proiect special, anul acesta, prin care sustine producatorii autohtoni, din dorinta de a scoate in evidenta produsele si serviciile romanesti de nota 10, care merita  sa ajunga in casele romanilor. Acest proiect are la baza opiniile reale ale cumparatorilor acestor produse/servicii, care merita sa castige increderea si fidelitatea consumatorilor locali.

Misiunea TRUSTED.ro este de sa ajute magazinele online sa se dezvolte, sa respecte legislatia in vigoare si sa puna in aplicare bunele practici ale comertului electronic. Prin noul proiect special, orice producator roman care are un magazin e-commerce poate sa stranga recenzii reale pentru produsele sale, aratand potentialilor clienti ca are un magazin online de incredere.

Beneficiile proiectului: 

  • vocea clientilor tai devine publica, iar tu poti invata din feedback-urile primite de la clienti
  • iti cresti notorietatea online
  • nu te mai stresezi apropo de legislatia e-commerce autohtona

Noul proiect TRUSTED.ro are un cost de doar 24 € (+ TVA), in primul an, aceasta oferta fiind una limitata, care se aplica doar primilor 50 de producatori romani care se inscriu. Pentru a beneficia de oferta, completeaza formularul de inscriere cu datele firmei tale, mentionezeaza in comentarii ca esti producator roman, iar noi vom reveni cu proforma conform ofertei. Afla mai multe detalii aici si inscrie-te in program chiar acum!

Leave a reply