Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cumparam online accelerat cu 7 zile inainte de Craciun (studiu)

In Romania, amatorii de cumparaturi online fac cu 75% mai mult shopping in saptamana de dinainte de Craciun, cand intra online cu 21% mai mult, conform unui studiu marca RTB House legat de perioada Sarbatorilor, citat de gpec.ro. Analiza cuprinde date colectate din 40 de piete din Europa, America Latina, Africa, Orientul Mijlociu, Asia si Pacific, in decembrie 2016.

Alte cifre relevante legate de shopping online de Sarbatori, in intreaga lume:

  • in decembrie, cel mai mult se intra si se cumpara online lunea (cu 17%, respectiv 38% mai mult fata de media lunii) si cel mai putin – sambata (cu 8%, respectiv 22% mai putin fata de media lunii)
  • la mijlocul lunii, vizitele online scad cu 22%, iar cumparaturile cu 41%
  • in zilele de Craciun, amatorii de cumparaturi acceseaza magazinele online extrem de rar, cu 36% mai putin fata de restul lunii, iar de cumparat, o facem mai putin 56%
  • in schimb, pe 25 si 26 decembrie internautii dau click pe reclame cu 10 – 11% mai mult decat media lunii decembrie, iar imediat dupa Craciun cumparaturile efective cresc brusc

    rtb-house-cumparaturi-craciun

Leave a reply