Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ideall.ro, afaceri de 20 de milioane € in 2017

ideall

Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri online de electronice si electrocasnice din Romania, va incheia anul cu o cifra de afaceri estimata la 20 de milioane €, cu 50% mai mult fata de 2016, citim pe agora.ro. La cresterea YoY a contribuit vanzarea a peste 20.000 de masini de spalat, 15.000 de aparate frigorifice si 20.000 de cuptoare incorporate, in cursul anului care se incheie in curand (numar care va creste dupa campania de Craciun, desfasurata in prezent, care vine cu reduceri de pana la 50% la produsele de pe site). In cifre, 2017 a mai insemnat:

  • o dublare a personalului
  • un depozit de 4.000 m2 in judetul Ilfov, suprafata dubla fata de 2016
  • cele mai apreciate branduri – Arctic, Beko, Bosch si Gorenje
  • cele mai bune perioade de vanzari au fost august si noiembrie – decembrie
  • de Black Friday, au fost inregistrate vanzari de peste 3 milioane €
  • aproximativ 30% din toalul comenzilor anuale au fost plasate telefonic
  • platile cu cardul au crescut cu 22%
  • comenzile facute de pe dispozitive mobile si traficul venit de pe smarphone-uri au crescut cu peste 90%

Strategia pentru 2018 include o investitie suplimentara pentru optimizarea platformei, astfel incat aceasta sa devina si mai mobile friendly. Anul viitor, Ideall.ro isi doreste o crestere de minimum 40% a cifrei de afaceri, introducerea de categorii si branduri noi in portofoliu, marirea echipei (in special in departamentele de suport clienti si vanzari) si extinderea zonelor de livrare prin flota proprie (in Bucuresti si Ilfov, livrarile sunt realizate in 24 – 48 de ore, cu personal si masini proprii, flota auto care a costa 1 milion €).

Leave a reply