Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum si-a crescut Shopee.com checkout-urile cu 126%, via deep links

Platforma de shopping online Shopee.com este destinatia nr. 1 in Asia de SE si Taiwan si le ofera clientilor experiente de cumparare lipsite de obstacole. Avand in vedere ca, in medie, traficul din aplicatia proprie converteste de 20 de ori mai bine decat cel de pe site, Shopee s-a axat pe modalitatile in care poate a usura achizitiile in app, citim pe thinkwithgoogle.com.

Pentru asta, echipa a implementat deep linking-ul, o tehnologie care directioneaza utilizatorii din anumite webpage-uri catre paginile corespunzatoare din aplicatia proprie, intr-un mod coeziv si dand nastere unei experiente de shopping unificate. „Deep link-urile ne-au permis sa conectam utilizatorii cu aplicatia, unde se pot bucura de o experienta de shopping mobile mai buna, ceea ce ne-a crescut traficul in app si a crescut conversia in aplicatie”, a explicat Kevin Guan (Regional Online Marketing Manager, Shopee), pentru sursa amintita.

Rezultatele implementarii acestor deep links? In general, 90% dintre conversiile de pe Shopee au loc in aplicatie. Inainte de folosirea acestor deep link-uri, aproximativ 20% din traficul platformei venea din app; acum procentul a crescut la 50%, ceea ce reprezinta o crestere de 126% a checkout-urilor.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply