Cum pot sa aflu pozitia site-ului in google?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

1- Cum pot sa aflu pozitia site-ului meu in google ( pe romania) pe anumite cuvinte cheie, sa stiu pe ce pozitie sunt si daca exista si un comparator cu alte site-uri din zona mea. Stiu de Alexa, dar trebuie sa fie un soft care sa ofere mai multe detalii.

2- am nevoie de cineva specializat pe adwords pentru zona de travel ( fara bilete de avion)

Va multumesc

Deschis 0
PPC & Adwords SEO Dorin D. 8 ani 7 raspuns 10957 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  0
  2016-01-09T11:14:07+02:00

  Bună ziua,

  Pentru verificarea pozițiilor în Google puteți folosi un site precum Serplab. Acesta are atât o variantă free, cât și una premium. Oferă posibilitatea monitorizării zilnice (inclusiv evoluția); are și metrici precum volum de căutare.

  Pentru o discuție mai detaliată cu privire la Adwords, așteptăm un email sau un telefon de la dvs. Avem experiență în mai multe nișe din industria de turism. Am colaborat cu agenții de turism, site-uri de transport sau chiar cu ghizi turistici ce oferă tururi private:

  Ovidiu Dărămuș – Daro Media
  Tel: +40 771 763 898
  E-mail: contact [@] daromedia.ro

  0
  2016-01-09T11:49:09+02:00

  Salut,

  O varianta la indemana este tool-ul celor de la SEO Monitor – Keyword planner..

  Cat despre Adwords, da-le un semn colegilor de la Brand Digital. Sunt orientati pe start-upuri si au timp sa iti explice ce fac si de ce.

 1. Pentru pozitii, aplicatia gratuita http://www.cleverstat.com/en/google-monitor-query.htm
  Atentie ca la cautari pe multe expresii sau in top mare iti poate bana temporar ip-ul de pe care faci cautarile (google nu agreeaza verificarile automate). Permite modificarea tarii in care se verifica, gen google.fr, .es …
  La fiecare expresie afiseaza si concurentii din topul respectiv.
  Exemplu la mine: http://tinypic.com/r/20s8bl/9
  De regula, pentru clienti, se face analiza pe numarul de cautari, costurile in adwors si greutatea expresiei, ideea fiind sa facem seo ca sa nu mai fie necesar adwords. http://tinypic.com/r/22i8m1/9
  Nota 1: nu fac campanii adwords, recomand https://www.facebook.com/matei.horia888?fref=ts (client pe seo, fiecare cu bucatica lui de promovare)
  Nota 2: Nu fac seo nici pentru site-ul firmei mele, fiind prea multi „concurenti care au terminat cartea de seo” si acum ofera servicii (merg pe recomandari).

  0
  2016-01-09T12:12:20+02:00

  Salut, In principal daca esti inscris in Google webmaster tools ar trebui sa poti vedea cuvintele pentru care esti indexat. Totodata automat poti verifica cu anumite programe competitorii tai pe anumite cuvinte cheie. Referitor la Adwords te-as putea ajuta. Daca doresti sa colaboram atat pe partea de SEO sau Adwords, putem discuta si pot veni cu niste solutii foarte bune si clare.

  0
  2016-01-09T12:18:19+02:00

  Cel mai simplu e un programel numit „Free monitor for google”.

 2. Poti incerca si applicatia de android SERPmojo. E free, update-uri zilnice, analytics, etc… https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SERPmojo

 3. Poti incerca si https://www.mintmetrics.com – iti arata ceva mai multe informatii despre performanta cuvintelor daca il legi de Google Analytics, iti poti monitoriza concurenta si poti face audit seo sa vezi cum este optimizata pagina ta fata de acestia.

Lasă un răspuns

Browse