Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coreea de Sud a avut o valoare record de tranzactii online, in Q3 2021 (raport)

Coreea de Sud a inregistrat cea mai mare valoare a tranzactiilor online din istorie, in perioada iulie-septembrie 2021, din cauza felului in care pandemia COVID-19 a modificat comportamentul consumatorilor, noteaza pulsenews.co.kr (citand date marca Statistics Korea). In Q3 2021, in regiune s-au vandut pe Internet produse si servicii in valoare de 48,23 de trilioane de woni sud-coreeni (echivalentul a 42,32 miliarde $), cu 19,6% mai mult YoY, raportandu-se cereri crescute in cazul comenzilor de mancare online (+36,8% YoY) si a electronicelor (25,8% YoY).

Pe mobile, s-au facut 72,5% din valoarea totala a shopping-ului online, in acest trimestru (cu o valoare de 34,96 de trilioane de woni sud-coreeni, cu 26,9% mai mult YoY). Telefoanele mobile au totalizat si 35,95 de trilioane de woni din totalul de 48,22 trilioane de woni.

Doar in luna septembrie, numarul de tranzactii online a crescut cu 17%, pana la 16,22 trilioane de woni (cel mai mare nivel lunar din 2001 incoace, de cand Statistics Korea strange aceste date). Analizand cresterile pe fiecare verticala, tranzactiile online din domeniul Travel au crescut cu 40%, pe masura ce mai multi sud-coreeni au calatorit la final de sepembrie, de Chuseok (a.k.a. „Ziua Recunostintei in Coreea de Sud”), fata de 2020.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply