Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elefant.ro livreaza international cu DHL Express (video)

Din 2019, Elefant.ro livreaza comenzi la nivel international impreuna cu DHL Express. Compania vinde online jucarii si carti in limba romana, pentru romanii din diaspora, care sunt deja peste 5 milioane, la numar. Daniel Neacsu (COO Elefant.ro) isi aminteste cu emotie de o expediere impresionanta catre un roman din diaspora, care a comandat 200 de carti si 100 de jucarii.

Magazinele online care colaboreaza cu DHL Express Romania si-au crescut vanzarile cu 108% in perioada 2019-2020, concentrandu-se pe a servi clienti la nivel international, nu doar domestic. Daniel Neacsu recomanda tuturor magazinelor online din Romania sa faca si vanzari internationale. De asemenea, companiile care se inroleaza in marketplace-ul Elefant.ro pot din start sa vanda si international, cu livrarea produselor a doua zi, pentru majoritatea clientilor din Europa.

Magazinele online care doresc sprijin pentru a incepe sa faca vanzari la nivel international pot contacta DHL Express Romania, accesand pagina shipping.dhl.ro/ecommerce sau trimitand un e-mail la ro_marketing@dhl.com. In prezent, peste 1.000 de magazine online din Romania livreaza international cu DHL Express.

Leave a reply