Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ContentSpeed si Global Payments, parteneriat pentru mutarea online a afacerilor locale

In contextul accelerarii comertului online si al cresterii cererilor de extindere internationala a afacerilor autohtone, platforma de solutii software pentru e-commerce ContentSpeed anunta un parteneriat cu Global Payments, furnizor global de solutii de plata cu cardul. Cele doua companii scot pe piata o solutie completa si beneficii aditionale pentru clientii interesati sa dezvolte sau sa inceapa un business online si sa aiba succes pe Internet atat in Romania, cat si la nivel global.

Pachetul oferit include lansarea de catre ContentSpeed a magazinelor online cu integrarea platilor prin portalul Global Payments. In plus, companiile care vor accesa pachetul integral pana la finalul anului vor beneficia de conditii preferentiale. Companiile care doresc sa beneficieze de aceasta solutie pentru deschiderea unui magazin online, pot solicita o oferta prin completarea formularului online de aici.

Piata platilor online a crescut accelerat in 2020, pe fondul schimbarilor in comportamentul clientilor, ca urmare a pandemiei COVID-19. Conform specialistilor din domeniu, numarul cumparatorilor online a crescut cu 8% YoY, in 2020, iar numarul persoanelor care platesc online cu cardul a crescut in medie cu 14%, ajungand pana la 60% in Bucuresti.

„Dezvoltarea solutiilor de plata digitale este prioritatea noastra, iar parteneriatul cu ContentSpeed reprezinta un pas important in aceasta directie. Oferim o solutie de business online completa, iar portalul de plati online GP webpay aduce elementul esential pentru fiecare companie in aceasta perioada – incasari rapide si in siguranta pentru toti clientii”, transmite Ionela Mitran (Head of Sales, Global Payments Romania).

„Prin unirea fortelor cu Global Payments continuam misiunea ContentSpeed de a sprijini companiile in demersurile lor de transformare digitala. Anul 2020 este despre online ca infrastructura critica pentru supravietuirea multor afaceri. Dorim sa ajutam cat mai multe companii in acest proces de deschidere a unui canal de vanzare online. Am primit tot mai multe cereri pentru extinderea internationala a afacerilor romanesti si existenta unui procesator de plati international este o conditie obligatorie. Astfel, antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de integrarea rapida a portalului de plati online oferit de Global Payments, in conditii foarte avantajoase”, explica Doina Vilceanu (foto, Chief Marketing Officer, ContentSpeed).

Leave a reply