Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Coletaria.ro isi dubleaza investitiile pe piata din Romania, in 2021

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca anul acesta va dubla investitiile pe piata din Romania si va aloca 2 milioane € pentru dezvoltarea afacerii, operatiunile din tara noastra urcand ca importanta in regiune, pe fondul rezultatelor obtinute in 2020. Compania de expediere  si livrare a coletelor (care parte din grupul Packeta, cu cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est) va directiona investitiile catre deschiderea a doua noi depozite in tara noastra (de 4.000 m2 fiecare), la Oradea si la Bucuresti.

In prezent, Coletaria.ro opereaza doua depozite in Romania: unul la Bucuresti (hub regional, ce permite livrari directe de colete in Romania, Bulgaria, Grecia si Cipru, cu un timp de livrare de doar 24 de ore) si unul la Oradea (de 1.000 m2, amplasat in apropierea vamii Bors, la granita cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapida a coletelor in Romania).

De asemenea, compania va continua investitiile in dezvoltarea logistica, in echipamentele tehnice si de manipulare a coletelor, in dezvoltarea platformei, in cresterea efectivului de personal angajat, in crearea de noi linii directe de transport international, in integrari tehnice, in dezvoltarea retelei de puncte pick-up si in cresterea flotei interne de transport (incepute anul trecut). Un alt obiectiv pentru 2021 este cresterea numarului de magazine online partenere si a vanzatorilor (persoane juridice) care nu detin e-shop-uri proprii, ci isi desfasoara activitatea comerciala prin intermediul marketplace-urilor.

In 2020, Coletaria.ro a inregistrat o crestere de 200% a clientilor magazine e-commerce. Cei mai multi dintre clienti comercializeaza articole cosmetice, parfumuri, haine, bijuterii, produse IT&C, electrocasnice, produse care tin de industria de Health & Beauty si, mai nou, produse de protectie sanitara, unde se inregistreaza o crestere semnificativa, in contextul pandemiei COVID-19. „Pentru anul 2021, ne propunem cresteri cel putin duble fata de anul 2020, atat din punctul de vedere al numarului de colete procesate, cat si al numarului de magazine online din Romania inscrise in sistemul Coletaria.ro, conform planului de crestere anuala al grupului Packeta”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

Comentariu ( 1 )

  1. […] acesta companiei, care isi va dubla investitiile pe piata din Romania (comparativ cu 2020), pana la 2 milioane €. Coletaria.ro face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din […]

Leave a reply