Ce tip de reclama ar fi indicat sa plasam in colet?

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Buna ziua,
As fi curios pe langa produsul comandat si documentele aferente, ce tip de reclama ar fi indicat sa plasam in coletul ce urmeaza a fi livrat destinatarului.
Este indicat sa plasam cupoane de reducere? Cum trebuie sa arate acestea. Este mai indicat sa folosesti discount in procente sau valoare fixa conditionata de o valoare minima a comenzii?

Orice alte informatii sunt binevenite.
Multumesc.

Topic deschis 0
Customer Service & Sales Andrei R 4 ani 3 raspunsuri 347 vizualizari Entry 0

Raspunsuri ( 3 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Da noi punem chiar un mic catalog cu produse si chiar are impact

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Cea mai buna reclama consta in calitatea serviciului oferit(pe langa produs) si relatia post vanzare avuta cu clientul.Dar merita incercat si cu un cupon de reducere sau de ce nu un mic cadou.

 3. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Depinde de tipul tau de afacere (domeniul, ca sa fiu mai exact) si audienta site-ului.
  Parerea mea este ca nu exista solutii generale ci doar particulare si daca vrei sa vezi daca functioneaza trebuie sa testezi cel putin 10 idei.
  Dupa asta vei sti sigur care a functionat cel mai bine.
  Incearca sa produci surprize placute si sa zgandari si orgolii prin personalizare.
  Daca alegi sa-i dai un voucher pune in cod si numele lui mic, daca ii dai un deo de masina pune numele site-ului tau pe el (+culorile din sigla) si alege arome familiare (gen vanilie cu scortisoara=cozonac).
  Daca produsele pe care le vinzi au un miros neutru sau “a depozit” exista posibilitatea ca doar dand cu spray in colet (nu deodorant 🙂 sunt multe spray-uri cu mirosuri ambientale si unele le poti personaliza) sa creezi o puternica impresie pozitiva.
  Daca vinzi lucruri mai scumpe, poate chiar B2B (si livrarea o faci tu) interactiunea/experienta clientului poate fi imbunatatita si altfel, alegand niste fete “tari” si decoltate (de la o agentie de manechine) care sa-l insoteasca pe sofer la livrarea coletului. N-ai sa crezi cate comenzi repetitive poti obtine doar pt ca omu’ vrea sa o mai vada inca odata pe fata…

  Sa continui?!…

Raspunde la aceasta intrebare