Ce strategie seo sa folosesc pentru a ocupa prima pagina pe o nisa?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ce strategie sa folosesc pentru a ocupa prima pagina din Google pe o nisa, pe un cuvant cheie mai important? Este relativ usor sa fac asta pe cuvinte cheie mai „long tail” mai lungi, dar pe cele generale cum pot face asta? 

Deschis 0
SEO wicent99 8 ani 3 raspuns 1140 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2016-06-28T19:26:22+03:00

  Buna ziua.
  Detaliile pe care le oferiti sunt mult prea vagi. Strategia de adoptat difera, in functie de specificul nisei. Daca nu aveti experienta suficienta in domeniu (si inclin sa cred asta judecand dupa intrebarea pusa) ar fi mai safe pentru Dvs sa apelati la o firma care presteaza servicii de gen. Nu e bine sa faceti experimente pentru ca exista riscul sa fiti penalizat.

 1. De regula se face facand seo dupa specificatiile google.
  Orice alta metoda „rapida” poate duce la penalizari, inclusiv la banare, in cel mai rau caz.

 2. Buna ziua,

  Pozitionarea pe prima pagina e direct influentata de competitie. Cu cat sunt mai multe site-uri care incearca sa se pozitioneze pentru un cuvant cheie cu atat va fi mai greu. Cuvintele long tail sunt bune pentru ca, de regula, nu sunt folosite sau sunt putin folosite de competitori. In consecinta, prezinta oportunitati. Pe langa asta, o expresie long tail are un dublu beneficiu; in primul rand va veti pozitiona foarte bine pentru acea expresie, iar in al doilea rand veti „prinde” in text si expresia generala.

  Ex: „realizare site de prezentare” – va veti pozitiona pentru expresia luata ca intreg insa si pentru „site de prezentare”.

Lasă un răspuns

Browse