Ce parere aveti despre elaborarea unui proiect gen „youtube” in care sa fie doar despre ecommerce?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vreau sa implementez un proiect de mare amploare gen youtube (la care deja exista un draft de project) care sa se adreseze domeniului ecommerce. Stiu ca poate pare aberant sau greu de realizat, dar cu multa incredere si sugestiile voastre acest proiect poate lua fiinta.

Am gandit acest proiect in urma unei cercetari pe google si la cererea unor persoane cu mult interes pentru domeniul ecommerce ca ar fi bine sa existe ceva tutoriale, ba mai mult de atat cursuri in domeniu. Desigur ca da, poate veti zice ca: Adi exista youtube e plin de asa ceva?

Da am vazut, dar sunt f succinte si nu exista ceva cap-coada si mai ales in detaliu la nivel de incepator (pt cei care sunt la inceput de drum, dar desigur si pt cei avansati .

Astept parerile voastre, cu sugestii sau idei cum ati dori sa arate platforma. Daca credeti ca ar fi utila pe viitor atat pt noi cat si pt cei incepatori!

Nota: Retineti ca acest proiect este dedicat ecommerce prin care se vor prezenta cursuri de calitate! (CEL MAI PROBABIL VOR FI CEVA COLABORARI CU TRAINERI SPECIALISTI IN DOMENIU ECOMMERCE)

Deschis 0
Generalitati Adrian Gudea 7 ani 9 raspuns 1973 vizualizari 0

Răspunsuri ( 9 )

 1. Ar ajuta sa vedem draftul proiectului.

  0
  2017-01-28T18:45:14+02:00

  Ce inseamna de mare amploare?
  Un aparat DSLR, card de 64 gb, un obiectiv, un microfon, un set de lumini, un spatiu adecvat, un program cu licenta, o telecomanda pentru DSLR daca esti singur, un trepied, un minitrepied.
  Toate acestea ajung pe undeva pe la 10.000 lei.
  Am facut si nu a avut cine stie ce impact cu toate ca am crescut calitatea de la clip la clip.
  Poate daca vrei sa stai cam un an de zile dupa vei avea rezultate.

  0
  2017-01-28T18:47:51+02:00

  Nu mai pun la socoteala ca ai nevoie si de un operator pentru ca e greu sa te filmezi singur, ai nevoie si de un graphic designer, de un content writer pentru ca nu le poti face tu pe toate. Acest lucru ocupa foarte mult timp si de aceea pe YouTube sunt in general tineri, pentru ca au din belsug cel mai important element, timpul.

 2. Poti sa faci un VLOG pe youtube cu continut super de calitate in zona ecommerce. Nu e nevoie sa implementezi o platforma daca problema e doar ca nu se gaseste continut de calitate 🙂

 3. Andrei, poate e ok si ideea ta, nu zic nu! Ne gandeam si la varianta ta sa vedem care ar fi impctul, si apoi sa trecem la ceva separat!
  Mersi de sfat

 4. Nu probleme de timp si videograf sau designer. Designer sunt si eu, deci nu e stres. Si aici nu vb de un proiect in care numai eu s apostez ci si alti traineri, freelancer sau profesori de specialitate.

 5. Salutare!

  Se pare ca au fost omise foarte multe alte lucruri, care nu sunt simple deloc si tin de partea tehnica.

  Exista alternativa platita la youtube, tutoriale contra cost, care fac cam tot ce doresti, inclusiv ecommerce (mai toate platformele).

  Problema de implementare tehnica (encoding, streaming, banda, server, etc…), securitate ptr. cele scrise mai devreme, nu au fost pomenite sau banuiesc ca nici nu te-ai gandit la ele, mai mult, portalul care trebuie sa fie custom si care sa oferte tot ce tine de abonati, plati, recurente, etc….

  Am avut o astfel de cerinta si am spus pass, ptr. datorita bugetului si deadline-ului destul de inghesuit, insa problema este destul de complexa.

  Mult Success!

  0
  2017-01-31T11:05:26+02:00

  Da Youtube a introdus acum ceva timp paid for subscription.
  Sa faci o alternativa YouTube doar ca e simplu nu inseamna ca este si de succes.

  0
  2017-02-10T19:25:07+02:00

  Am facut un asemenea proiect pe wordpress+woocommerce+vimeo pro+WooCommerce Membership. Am scapat de encoding, streaming, banda, server, etc… dar ce e drept nu e „de mare amploare” dar e funcțional. Omul cumpără acces pentru „x” zile la un curs online de tunsoare.

Lasă un răspuns

Browse