Ce parere aveti despre elaborarea unui proiect gen „youtube” in care sa fie doar despre ecommerce?

Intrebare

Vreau sa implementez un proiect de mare amploare gen youtube (la care deja exista un draft de project) care sa se adreseze domeniului ecommerce. Stiu ca poate pare aberant sau greu de realizat, dar cu multa incredere si sugestiile voastre acest proiect poate lua fiinta.

Am gandit acest proiect in urma unei cercetari pe google si la cererea unor persoane cu mult interes pentru domeniul ecommerce ca ar fi bine sa existe ceva tutoriale, ba mai mult de atat cursuri in domeniu. Desigur ca da, poate veti zice ca: Adi exista youtube e plin de asa ceva?

Da am vazut, dar sunt f succinte si nu exista ceva cap-coada si mai ales in detaliu la nivel de incepator (pt cei care sunt la inceput de drum, dar desigur si pt cei avansati .

Astept parerile voastre, cu sugestii sau idei cum ati dori sa arate platforma. Daca credeti ca ar fi utila pe viitor atat pt noi cat si pt cei incepatori!

Nota: Retineti ca acest proiect este dedicat ecommerce prin care se vor prezenta cursuri de calitate! (CEL MAI PROBABIL VOR FI CEVA COLABORARI CU TRAINERI SPECIALISTI IN DOMENIU ECOMMERCE)

Topic deschis 0
Generalitati Adrian Gudea 2 ani 9 raspunsuri 133 vizualizari Junior 0