Ce influenta au vizitele organice generate asupra clasamentului in google

Intrebare

Cum influenteaza traficul primit de un site pozitiile in Google

Am gasit articolu asta pe net, si as vrea sa stiu cat de veridic este experimentul tipei. E doar o joaca sau chiar influenteaza.
In opinia mea, nu vad cum traficul venit pe un site poate modifica pozitiile in google; dar cine stie, Google are atatia parametri incat nu se stie niciodata.

Topic deschis 0
SEO George Paul 4 ani 1 raspunsuri 199 vizualizari Junior 0

raspunsuri ( 1 )

  1. Vizitatorii care au cautat cuvantul cheie sau expresia x pe google si au ajuns pe site’ul tau, acestuia ii creste relevanta in raport cu acea expresie. Acest proces e de lunga durata. Dupa cum bine observi in Webmaster Tools la Search Queries sunt afisate expresiile folosite de utilizatori care i-au adus pe site’ul tau. Datele de acolo nu sunt foarte exacte, in mod special pozitia medie in SERP dar te ajuta sa iti faci o idee.

    Eu am facut o analiza cu un site al unei pensiuni si am ajuns la concluzia ca procesul de seo e mai complex decat ma asteptam.

    Initial la cautarea “pensiune malini” si “pensiune malini suceava” site-ul aparea dupa pagina 3 in SERP. Dupa cateva luni si nicio investitie in seo sau advertising observ in Analytics ca aceste expresii sunt in top 5 cele mai folosite. Acum site’ul apare pe prima pagina si numarul de Impressions a crescut exponential. Google a facut o conexiune intre aceste expresii si site (cu ajutorul vizitatorilor) si relevanta acestuia in raport cu expresiile a crescut.

    Sper ca nu bat campii 🙂

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.