Ce influenta au vizitele organice generate asupra clasamentului in google

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cum influenteaza traficul primit de un site pozitiile in Google

Am gasit articolu asta pe net, si as vrea sa stiu cat de veridic este experimentul tipei. E doar o joaca sau chiar influenteaza.
In opinia mea, nu vad cum traficul venit pe un site poate modifica pozitiile in google; dar cine stie, Google are atatia parametri incat nu se stie niciodata.

Deschis 0
SEO George Paul 9 ani 1 raspuns 1247 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Vizitatorii care au cautat cuvantul cheie sau expresia x pe google si au ajuns pe site’ul tau, acestuia ii creste relevanta in raport cu acea expresie. Acest proces e de lunga durata. Dupa cum bine observi in Webmaster Tools la Search Queries sunt afisate expresiile folosite de utilizatori care i-au adus pe site’ul tau. Datele de acolo nu sunt foarte exacte, in mod special pozitia medie in SERP dar te ajuta sa iti faci o idee.

    Eu am facut o analiza cu un site al unei pensiuni si am ajuns la concluzia ca procesul de seo e mai complex decat ma asteptam.

    Initial la cautarea “pensiune malini” si “pensiune malini suceava” site-ul aparea dupa pagina 3 in SERP. Dupa cateva luni si nicio investitie in seo sau advertising observ in Analytics ca aceste expresii sunt in top 5 cele mai folosite. Acum site’ul apare pe prima pagina si numarul de Impressions a crescut exponential. Google a facut o conexiune intre aceste expresii si site (cu ajutorul vizitatorilor) si relevanta acestuia in raport cu expresiile a crescut.

    Sper ca nu bat campii 🙂

Lasă un răspuns

Browse