Ce fel de pagina de facebook alegem pentru un magazin online si fizic

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Pentru ca am folosit facebookul de la inceputuri si am dorit ca sa fim prieteni cu potentialii clienti am optat la inceput pentru o pagina de facebook de persoane. Recent am deschis si un magazin fizic si doresc sa fac si o pagina de facebook pentru business acum am o mare dilema , ce ar fi mai bine sa optez pagina company sau pagina brand/product? E ok sa pastrez ambele profiluri in paralele de busines si de persoana? Cateva sfaturi ptr startup la pagina de business daca puteti sa-mi acordati.
Va multumesc.

Deschis 0
Campanii in Social Media George Draghici 11 ani 7 raspuns 4045 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  0
  2013-03-20T15:37:15+02:00

  Tinand cont ca nu e vorba de o companie mare, institutie sau organizatie, as alege „brand/product”.
  Esentialul este ca te-ai hotarat sa pornesti pe premisele corecte. Sfatul meu e ca daca profilul personal pe care-l folosesti acum are numele afacerii, sa-l schimbi pe numele tau ca sa nu te trezesti intr-o zi ca Facebook ti-a sters profilul. „Maintaining a personal account for anything other than an individual person is a violation of Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities. If you don’t convert your noncompliant account to a Page, you risk permanently losing access to the account and all of its content.” Facebook Help Center.

  Ai sa realizezi in timp ce avantaje majore ai cand folosesti Facebook ca si pagina si am sa enumar numai cateva:
  # acces la statistici. Atat timp cat nu poti masura ceva, nu stii cum poti imbunatati. Logic?
  # Posibilitatea de a instala Facebook Tabs, niste aplicatii prin care poti te poti exprima usor si frumos ca afacere pe FB.
  # Facebook offer – foarte utile pentru ca poti directiona fanul catre magazinul online sau catre magazinul fizic. Relatia voastra trece astfel la nivelul urmator…:)
  # Profilele sunt limitate la 5000 de prieteni. Afacerea ta cred ca poate si trebuie sa depaseasca acest numar.
  # Profilele cu nume de firma sunt ” neprofesionale” Pentru mine cel putin, o astfel de situatie spune multe.
  # Ca pagina ai acces la cea mai eficienta modalitate de advertising.( targetare demografica, sociala, pe interese, etc)
  # Iti poti programa aparitia continutului pe Facebook. In felul acesta vei comunica mai coerent si mai focusat pe strategia ta de marketing.
  # In virtutea aparitiei noului Graph Search, va exista o oportunitate grozava pentru magazin, aceea de a fi localizat prin intermediul operatiunii „Check-in”. Nu stiu daca asta te impresioneaza, dar crede-ma, e mai important decat pare.

  Cred ca ti-am oferit o multime de confirmari ca esti pe drumul cel bun…
  Mirela Apetrei – http://www.dotsight.ro

 1. Buna George,

  As converti contul personal de Facebook in pagina (vezi aici cum: http://www.facebook.com/help/175644189234902/), urmand sa inchid pagina de persoana. Nu sunt de acord cu pastrarea ambelor conturi. Comunici strict pe aceasta pagina noua.

  Odata cu migrarea, toate pozele de Profil vor trece pe noua Pagina si toti prietenii se vor transforma in fani ai paginii. Nu mai exista cale de intoarcere. Fa totusi si un backup inainte sa faci schimbarea.

  Mergi la https://www.facebook.com/editaccount.php
  Fa click pe link-ul learn more din dreptul “Download Your Information” in josul paginii
  Click pe Download
  Confirma identitatea facand click pe emailul trimis de Facebook.

  Eu as alege „company” si atentie la descriere, astfel incat sa fie succinta si sa apara pe prima pagina adresa magazinului online. As incepe direct cu „www.magazinulmeu” este un magazin online… urmand descrierea completa si nu chiar f lunga. Succes!

 2. Si daca as alege company pentru un site ce comercializeaza articole pentru copii si mamici ce ar fi bine sa aleg la categorie?

 3. deci propui sa aleg company, organization or institution cu categoria company?

  0
  2013-03-23T12:39:45+02:00

  Eu as merge pe mana Laviniei, are experienta. Si eu tot pagina de tip „company” ti-as fi propus. Succes! Sa ne tii la curent cu evolutia paginii tale.

 4. Salut, eu am facut acest lucru la 1700 d eprieteni imi sunt fani si am f mare succes…e f simplu ca buna ziua….daca vrei te ajut cu mare drag 🙂

 5. hey ceaw
  stii cumva cum pot recupera pagina de facebook ? deoarece am pus un numar de telefon care a expirat !
  am adaugat si adresa de mail ( adresa pe care de fapt am si facut contul ) insa la recuperare sau securizare imi trimite sms pe acel numar iar alta metoda nu mi ofera )
  0725763311

Lasă un răspuns

Browse