Cat de important e pentru proprietarul magazinului sa cunoasca si sa interpreteze termeni precum: goals, ecommerce tracking

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel
Deschis 0
Web analytics basics Lavinia Biberi 10 ani 2 raspuns 970 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Este important. Sigur ca in modul ideal ar trebui sa aveti in companie un web analist, care sa stie sa va intrepreteze rapoartele. Insa, din experienta proprie, daca managementul nu se implica in analiza rapoartelor de marketing nu e deloc bine.

    Aplicatiile de web analytics au sens numai daca sunt corelate cu parametrii de business prin acei KPI. Altfel, un om pus sa citeasca niste rapoarte iti va spune numarul de vizitatori dar nu iti va prezenta o analiza din care sa reiasa niste masuri actionabile pentru companie.

    Personal am inistat ca si ownerul de magazin online sa invete sa citeasca rapoartele din analytics, iar pentru departamentul de marketing este obligatoriu ca fiecare sa stie sa-si extraga rapoartele din google analytics, sau din programul cu care lucreaza.

  2. Este important. Sigur ca in modul ideal ar trebui sa aveti in companie un web analist, care sa stie sa va intrepreteze rapoartele. Insa, din experienta proprie, daca managementul nu se implica in analiza rapoartelor de marketing nu e deloc bine.

Lasă un răspuns

Browse