Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Brandul DM va instala pachetomate in 700 de magazine fizice

Brandul german Drogerie Markt (DM) a anuntat ca va instala lockere de livrare in cel putin 700 dintre magazinele sale fizice, informeaza ecommercenews.eu. Astfel, clientii online vor putea ridica usor comenzile digitale din pachetomatele care pot gazdui pana la 26 de comenzi online in acelasi timp.

DM are drogherii proprii in 14 tari din Europa si are o prezenta omnichannel, gratie unei aplicatii proprii si a unui magazin e-commerce. Pana acum, clientii care faceau shopping pe Internet isi putau ridica produsele de la casele de marcat. Momentan, s-au instalat 49 de lockere de livrare, in magazinele fizice DM din Germania. Pentru a ridica un colet, trebuie sa introduci in aparat codul primit pe e-mail sau in aplicatie.

„Odata cu lockerele de livrare DM, combinam experienta de shopping stationara din magazinele noastre, cu avantajul comandarii in aplicatia sau in magazinul nostru digital. Raspunsul la testele efectuate a fost extrem de pozitiv. Ne ateptam la o crestere a cumparaturilor online, de aceea vom echipa in jur de 700 de mgazine cu aceste pachetomate, pana la mijlocul lui 2023”, a transmis Sebastian Bayer (Marketing Director DM).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply