Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Brand-urile de lux vand prin WeChat, in China

wechat

Brandurile de lux au ezitat pana acum sa paseasca serios in China, din cauza produselor contrafacute, dar situatia se schimba. Cateva brand-uri de lux au inceput sa testeze vanzarea produselor proprii de lux prin aplicatia WeChat, in China, informeaza retaildive.com, via „The Wall Street Journal”. Este vorba despre Burberry (trench coat-uri, accesorii, parfum, cosmetice), LVMH (care detine sampania Moët, coniacul Hennessy si posetele si gentile de piele Louis Vuitton), Givenchy (imbracaminte, accesorii, parfum, cosmetice), Dior (imbracaminte, accesorii, parfum, cosmetice), Longchamp (posete si produse din piele), Cartier (ceasuri si bijuterii) si IWC Schaffhausen (ceasuri de top).

WeChat este cea mai mare retea sociala din China: majoritatea consumatorilor chinezi folosesc aceasta aplicatie de messaging, detinuta de Tencent Holdings Ltd., pentru a interactiona cu brandurile si a comunica, dovedindu-se a fi un concurent pe masura gigantului e-commerce Alibaba. Companie care, in luna aprilie, dezvaluia ca numarul de utilizatori chinezi activi lunari pe mobile, pe marketplace-urile Alibaba, a fost de 507 milioane de persoane in martie 2017, cu 14 milioane mai mult decat in decembrie 2016.

E-commerce-ul via mobile bots nu a prins in SUA la fel ca in tara asiatica amintita, dar WeChat a anuntat recent ca se va extinde in America de Nord, cu o infrastructura care va permite acceptarea platilor prin WeChat Pay (cea mai populara metoda de plata din China) acolo. In plus, sistemul s-a extins deja in Marea Britanie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply