Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Bonusway: ce cumpara romanii din China?

Care sunt cele mai populare produse pe care romanii le cumpara din magazinele online chinezesti? Si cati dintre ei aleg magazinele online asiatice? Bonusway (fostul Cashout.ro) transmite (intr-un comunicat de presa) ca – in ultimele 4 luni – 16,02% dintre clientii sai au cumparat cel putin 1 produs pe AliExpress. Popularitatea magazinului online chinez vine din preturile foarte mici, dar nu numai: magazinul si-a imbunatatit sistemul de plata online, iar in cele mai multe cazuri transportul este gratuit.aliexpress RO

Statisticile Bonusway arata ca romanii sunt din ce in ce mai interesati de magazinele chinezesti, in special de magazinul online amintit. Cea mai populara categorie de produse pe AliExpress este reprezentata de Casa si Gradina (15,57%). Pe locurile urmatoare se plaseaza categoriile: Frumusete si Sanatate (9,72%), Bijuterii si Accesorii (9,69%), Telefoane si Telecomunicatii (9,31%), Haine si Accesorii pentru femei (6%) si Ceasuri (5,12%).

Bonusway este una dintre cele mai mari platforme de cashback din Romania, face parte din compania finlandeza Bonusway din 2017 si, alaturi de alte 14 tari, are peste 4 milioane de utilizatori si 8.000 de magazine partnere pe plan international. Serviciul de cashback este gratuit si da consumatorilor acces la peste 400 de magazine partenere din diverse domenii (fashion, sport, electronice, calatorii, casa, divertisment), un cashback/bonus primit din partea acestora, informari legate de cele mai noi oferte din magazine, e-mailuri personalizate.

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare