Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonusway: ce cumpara romanii din China?

Care sunt cele mai populare produse pe care romanii le cumpara din magazinele online chinezesti? Si cati dintre ei aleg magazinele online asiatice? Bonusway (fostul Cashout.ro) transmite (intr-un comunicat de presa) ca – in ultimele 4 luni – 16,02% dintre clientii sai au cumparat cel putin 1 produs pe AliExpress. Popularitatea magazinului online chinez vine din preturile foarte mici, dar nu numai: magazinul si-a imbunatatit sistemul de plata online, iar in cele mai multe cazuri transportul este gratuit.aliexpress RO

Statisticile Bonusway arata ca romanii sunt din ce in ce mai interesati de magazinele chinezesti, in special de magazinul online amintit. Cea mai populara categorie de produse pe AliExpress este reprezentata de Casa si Gradina (15,57%). Pe locurile urmatoare se plaseaza categoriile: Frumusete si Sanatate (9,72%), Bijuterii si Accesorii (9,69%), Telefoane si Telecomunicatii (9,31%), Haine si Accesorii pentru femei (6%) si Ceasuri (5,12%).

Bonusway este una dintre cele mai mari platforme de cashback din Romania, face parte din compania finlandeza Bonusway din 2017 si, alaturi de alte 14 tari, are peste 4 milioane de utilizatori si 8.000 de magazine partnere pe plan international. Serviciul de cashback este gratuit si da consumatorilor acces la peste 400 de magazine partenere din diverse domenii (fashion, sport, electronice, calatorii, casa, divertisment), un cashback/bonus primit din partea acestora, informari legate de cele mai noi oferte din magazine, e-mailuri personalizate.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply