Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami.ro estimeaza o CA de 4 milioane €, in 2018

Magazinul online de produse din zona home & deco si mobilier Bonami a implinit 2 ani de prezenta pe piata romaneasca, iar cu aceasta ocazie transmite – intr-un comunicat de presa – ca spera sa incheie anul cu o cifra de afaceri de 4 milioane €. Asta ar insemna o crestere de 75% YoY si 10% din cifra totala de afaceri a companiei. In cifre, acesti doi ani de bonami.ro pe piata autohtona au insemnat:

  • dublarea numarului total al clientilor inregistrati pe site, pana la 800.000 de abonati
  • vanzarile categoriei de mobilier au crescut cu 200% fata de anul trecut, iar pe site se vand un total de 30.000 de produse unice de mobilier
  • in categoria home & design, in topul preferintelor romanilor sunt covoarele si lenjeriile de pat.
  • Bonami propune zilnic online campanii cu produse de la 800 de marci partenere, numar dublu fata de 2017

Pe langa tara noastra, Bonami este prezent si in Cehia, Polonia, Slovacia si, din septembrie 2018, Ungaria. Lansarea in tara vecina reprezinta un real succes, transmite David Siska (CEO Bonami): „In baza experientei acumulate pe celelalte piete, a numarului actual de preinregistrari, peste 100.000, si a concurentei scazute de pe piata maghiara, ne asteptam ca Ungaria sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 600.000 €, ceea ce reprezinta cea mai rapida lansare dintre toate tarile”.

Pentru a oferi clientilor produse cat mai variate, compania si-a extins la 12.000 numarul de produse disponibile in stoc, iar spatiul de depozitare ocupa acum o suprafata de 10.000 mp. Momentan livrarea se efectueaza in 6 zile, insa se prognozeaza o reducere treptata a termenului. De asemenea, prima pagina a magazinului online a fost reconfigurata, adaugandu-se filtre pentru campanii, astfel incat experienta navigarii sa fie mai placuta si mai usoara.

Leave a reply