Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami a implinit 3 ani pe piata online din Romania

La final de octombrie 2016, se lansa pe piata e-commerce autohtona magazinul online de home&deco Bonami.ro, care a ajuns la peste 1 milion de utilizatori inregistrati, anul acesta. Bonami.ro a crescut pe plan local cu 60%, in 2019 (si isi propune sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 10 milioane € in tara noastra, echivalentul a 15% din veniturile totale ale companiei), anunta compania intr-un comunicat de presa. Pe plan international, compania va atinge anul acesta cifra de 75 milioane €, ceea ce reprezinta o crestere totala de 40%. Romanii raman fideli cumparatori ai produselor textile (in special, covoare), iar categoria de mobilier continua sa creasca, atingand anul acesta o treime din totalul achizitiilor.

In prezent, inregistrarea pe website nu mai este obligatorie, dar numarul abonatilor la newsletter a crescut constant, ajungand la 1 milion de persoane. Anul acesta, compania a inaugurat primul punct de colectare a comenzilor (in Praga) si si-a extins depozitul cu inca 2.000 m2 (pana la 12.000 m2), pentru a anticipa sezonul Sarbatorilor de iarna si datorita stocului crescut de piese mari de mobilier. In momentul de fata, stocul companiei contine 25.000 de produse din toate categoriile, urmand ca pana la finalul anului sa fie adaugate alte cateva mii. Numarul clientilor care fac cumparaturi prin aplicatie a crescut si el, ajungand la 8% din totalul vanzarilor.

Magazinul virtual a fost imbunatatit recent prin redefinirea categoriilor de produse, pentru o navigare mai usoara si mai intuitiva. In curand vor exista noi filtre si vor fi imbunatatite descrierile de produse. Compania planuieste, de asemenea, cresterea numarului de puncte pentru colectarea comenzilor si deschiderea unui showroom.

In primele 12 luni de la lansare, Bonami.ro a adunat peste 600.000 de clienti inregistrati, si-a crescut stocul de la 1.400 de produse la 8.000, a scazut pragul de livrare gratuita (de la 300 la 200 lei) si cel de retur (de la 30 la 90 de zile), ajungand la o cifra de afaceri de aproape 3 milioane €. In 2017, piata autohtona a crescut de 7 ori fata de anul anterior, al lansarii, magazinul online aducand 10% din cifra de afaceri a grupului (care mai este prezent si in Cehia, Polonia si Slovacia). Anul trecut, ECOMpedia.ro a intrat in culisele afacerii, intr-un interviu cu David Siska (CEO Bonami.ro).

Leave a reply