Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami: CA de 70 milioane € (din care 10 milioane, in Romania), in 2020 (infografic)

Magazinul online de mobilier si decoratiuni Bonami isi anunta tezultatele financiare din 2020, intr-un comunicat de presa: in ciuda pandemiei COVID-19, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 19 milioane € fata de 2019. Cresterea YoY a fost de peste 40%, acest procent fiind valabil si pentru Romania. Cifra de afaceri a fost de 70 milioane €, din care 10 milioane realizate in Romania. EBITDA (neauditat) a fost mai mare cu 209% fata de 2019. Rezultatele reflecta atat flexibilitatea strategiei si adaptarea rapida la conditiile mediului de business, cat si curajul de a investi in dezvoltare si servicii pentru clienti, chiar si in perioade de criza.

Compania planifica, pentru 2021, investitii suplimentare si lansarea propriilor marci. Tot profitul va fi reinvestit in companie si in dezvoltarea acesteia. „Desi situatia din primavara a fost foarte incerta, am decis sa urmam calea investitiilor si a dezvoltarii. Am investit  aproape 3 milioane de euro in cresterea capacitatii depozitelor, a transportului, tehnologiei, marketingului si, nu in ultimul rand, in magazinele noastre fizice, deschizand 6 unitati in acest an”, mentioneaza Pavel Voparil (foto, CEO Bonami).

„Anul trecut am fost convinsi ca strategia noastra functioneaza si, prin urmare, dorim sa o continuam, nu numai in Republica Ceha, ci si pe alte piete unde activam. De indata ce situatia ne permite, intentionam sa deschidem mai multe magazine in strainatate, inclusiv la Bucuresti”, mai spune acesta. „Vrem sa dezvoltam propriul nostru transport, Bonami Kuryr, ce opereaza deja in trei tari (Cehia, Slovacia, Ungaria), pe toate pietele unde operam, inclusiv in Romania”, a adaugat Voparil. Depozitele vor fi in continuare extinse in 2021, dublandu-si suprafata, de la 10.000 la 20.000 m2. O noutate vor fi si marcile private Bonami, pe care clientii le vor putea recunoaste in categoriile de mobilier de interior, exterior si decoratiuni.

Descopera ce a insemnat anul 2020, in cifre, pentru Bonami, din infograficul de mai jos!

Leave a reply