Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Blugento si Banca Transilvania lanseaza GoOnline, solutie e-commerce pentru IMM-uri

GoOnline BT

In cadrul unui parteneriat cu Banca Transilvania, Blugento lanseaza serviciul  GoOnline, solutie completa pentru IMM-uri, care faciliteaza realizarea de magazine online utilizand cea mai moderna si performanta platforma de comert electronic din Romania. Compania clujeana specializata in furnizarea de solutii e-commerce bazate pe platforma Magento anunta, intr-un comunicat de presa, ca noul serviciu are un pret accesibil, pe baza de abonament lunar. Antreprenorii aleg design-ul si abonamentul potrivit business-ului lor, urmand apoi o perioada scurta de configurare si adaptare a design-ului la brandul propriu. In mai putin de 3 zile, ei pot avea un magazin online, perfect functional, pregatit sa vanda.

Dupa etapa-pilot de anul trecut, primita cu entuziasm de antreprenori, cei doi parteneri lanseaza acum la nivel national serviciul GoOnline. „Primul reflex pe care il avem cand auzim de o firma, de un produs sau serviciu este sa cautam online informatii. Insa azi nu mai este suficient sa ai un site simplu, cu o prezentare generala, cu datele de contact ale firmei. Clientii isi doresc din ce in ce mai multe lucruri, sa poata achizitiona online din cat mai putine click-uri, sa aiba informatii complete, sa vada review-uri ale produselor, sa intre in contact cu alti cumparatori, utilizatori. Blugento si BT vor sa dezvolte acest journey, in mod special pentru afacerile mici si mijlocii”, transmite Daniel Szekely (Director Coordonator, Directia IMM si Microbusiness, Banca Transilvania). Fiecare magazin realizat prin serviciul GoOnline va fi integrat cu solutia de plati online oferita de banca amintita si va beneficia de un comision preferential pentru platile facute de clienti cu cardul.

Cele 3 variante de abonament din sistemul GoOnline difera ca pret, in functie de numarul de produse comercializate si de functionalitatile dorite:

  • Pachetul Site, recomandat pentru companiile fara produse in portofoliu – 19 €/luna
  • Pachetul Shop, recomandat pentru magazinele cu pana la 300 de produse in portofoliu – 59 €/luna
  • Pachetul Expert, recomandat pentru magazinele cu pana la 2.000 de produse in portofoliu – 99 €/luna

Implementarea magazinelor online se face in doar cateva zile, taxa initiala de setup este una unica – de 59 €. Magazinele realizate prin GoOnline beneficieaza de toate functionalitatile platformei Blugento:

  • design personalizat si optimizat pentru toate tipurile de dispozitive (desktop, telefon mobil, tableta etc.)
  • hosting performant inclus
  • update-uri de securitate
  • suport tehnic
  • adaptarea magazinului la piata din Romania cu clase de TVA, facturi, termeni si conditii, link ANPC, protectia datelor cu caracter personal
  • optimizare SEO si viteza mare de incarcare
  • integrari cu servicii de curierat, marketing, data analytics, email, soft-uri pentru optimizarea conversiei sau marketing automation, la care se adauga toate functionalitatile standard ale platformei Magento

Solutia GoOnline poate fi comandata pe site-ul Blugento. Recomandarea pentru antreprenori, inainte de realizarea site-ului, este pregatirea urmatoarelor detalii: alegerea numelui domeniului pentru magazinul online, descrierea produselor care vor fi prezentate si realizarea de fotografii adecvate produselor.

Leave a reply