Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Obtine 20 € discount la GPeC SUMMIT (1-2 noiembrie 2021), cu ECOMpedia!

In calitate de parteneri ai GPeC SUMMIT (evenimentul anului in e-commerce & digital marketing), venim cu vesti bune si un discount special pentru membrii comunitatii ECOMpedia, care vor sa participe la eveniment. Timp de o saptamana, daca introduci codul de reducere ECOMpedia_GPeC_76192 in formularul de inscriere de pe gpec.ro, beneficiezi de 20 € reducere pentru orice tip de bilet selectat, indiferent de numarul de bilete achizitionate. Discount-ul oferit de noi este in plus fata de cele listate pe site-ul GPeC. Atentie: oferta expira pe 20 octombrie, la ora 23:59!

Ce te asteapta la GPeC SUMMIT (1-2 noiembrie 2021):

  1. +40 de ore de informatie practica despre tot ce este esential in e-commerce & digital marketing, in cele 2 zile de eveniment: cursuri intensive (1 noiembrie) + Conferinta & Gala Premiilor eCommerce, gazduita de Andi Moisescu (2 noiembrie)
  2. 5 cursuri intensive de e-commerce si marketing online x 6 ore fiecare (8 ore cu tot cu pauze) pe subiecte de maxim interes: „Strategia de marketing in social media”, „Google Analytics”, „Marketing online, de la A la Z: Google + Facebook + Instagram + YouTube Ads”, „Cum sa ai un magazin online de succes: UX + CRO + Marketing Online Tips”, „SEO pentru e-commerce”
  3. +30 speakeri (foto) si un line-up international de exceptie – Joe Pulizzi (Bestselling Author & Content Marketing Specialist), Karl Gilis (CRO Expert), Els Aerts (User Research Evangelist), Rebecca Hugo (Senior UX Auditor) si Ton Wesseling (CRO & A/B Testing Expert)
  4. networking si schimb de carti de vizita online si offline, cu elita industriei, GPeC SUMMIT fiind un eveniment hibrid (biletele cu acces fizic presupun verificarea Certificatului Digital COVID-19 si purtarea corespunzatoare a mastii sanitare pe tot parcursul desfasurarii evenimentului; in plus, totul este transmis si online)

Ne vedem la GPeC!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply