Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Photosetup.ro si-a mutat si extins showroom-ul din Bucuresti

Piata de aparatura foto-video profesionala din Romania se transforma anul acesta, concentrandu-se pe consilierea clientilor si oferirea de experiente creatorilor de continut. De aceea, Photosetup.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca, din februarie 2021, si-a mutat sediul din Bucuresti intr-un showroom nou, mult mai generos din punct de vedere al produselor si spatiului. Vechiul showroom din Capitala (de altfel, singurul din tara, momentan) a functionat in perioada 1999-2021.

Al doilea mare jucator din nisa foto-video, la nivel national, Photosetup isi asteapta acum clientii intr-un spatiu de 200 m2, pe Str. Uranus, nr. 98, din Bucuresti (aproape de Casa Poporului). Brandul isi propune sa aduca standardul „in-store shopping” la un nou nivel, oferind clientilor acces la o vasta gama de peste 10.000 produse si accesorii (disponibile pentru testare), la specialisti dornici sa ii ajute si la un studio profesional (dotat cu echipamente specifice unei televiziuni online – camere PTZ, camere video profesionale, sistem de sunet si lumini), unde pot experimenta sesiuni de live streaming multicam si unde influencerii pot crea continut de calitate.

„Ideea (…) a pornit de la sugestia (sau nevoia) tot mai multor clienti care ne-au solicitat solutii complete pentru live streaming, in aceasta perioada de pandemie, si au dorit sa vada efectiv cum functioneaza aceste echipamente. Astfel, am dorit sa cream un spatiu ce poate fi utilizat atat de creatorii de continut care doresc sa experimenteze, insa nu dispun de echipamentele necesare, cat si ca un exemplu pentru clientii care doresc un studio de televiziune online. Continutul video a luat amploare in ultimul an, iar perioada de distantarea a impus si mai mult nevoia de continut video si de comunicare online”, transmite Valeria Galea (Co-fondator Photosetup).

Comentariu ( 1 )

  1. […] PhotoSetup.ro). Acum, businessul este al doilea cel mai mare retailer din aceasta nisa, care si-a mutat si extins recent showroom-ul din Bucuresti si care continua colaborarea cu alte magazine printr-o platforma proprie B2B (www.simus.ro). Cititi […]

Leave a reply