Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Black Friday 2014 – la ce rezultate se asteapta magazinele online participante

Anul trecut am publicat pe acest site o lista cu peste 150 de magazine online participante la Black Friday 2013. In acest an venim cu ceva in plus, venim cu scurte declaratii ale reprezentantilor acestor magazine online despre provocarile si despre rezultatele estimate pentru campania de marketing ce va fi lansata pe 21 sau 28 noiembrie.

Mai jos vom publica parte din gandurile reprezentantilor acestor magazine online, iar la finalul articolului vom afisa lista celor care au raspuns intrebarilor noastre si au declarat ca participa la Black Friday 2014.

Provocari & Rezultate estimate- citeste interviurile aici: https://ecompedia.ro/provocari-si-rezultate-estimate-de-magazinele-online-pentru-black-friday-2014-mini-interviuri.html

Lista de magazine online participante la Black Friday 2014 – vezi lista aici: https://ecompedia.ro/lista-magazinelor-online-participante-la-black-friday-2014.html

 Si tu te poti inscrie pe aceasta lista, completand sondajul de aici: ce provocari are pentru tine campania de Black Friday si la ce rezultate te astepti? Asteptam pe adresa redactiei – pr@ecompedia.ro– comunicatele voastre de presa legate de acest eveniment.

Leave a reply