Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Australia: Woolworths are carucioare cu suport de telefon mobil

Lantul de supermarketuri australian Woolworths ofera – mai nou – clientilor carucioare de cumparaturi dotate cu un suport pentru smartphone, ideea fiind menita sa ajute oamenii sa bifeze cumparaturile de pe lista facuta pe mobil, citim pe dailymail.co.uk.

Ideea a fost testata in 2018, la un magazin din Sydney. „Cautam mereu  modalitati de a crea experiente de cumparare noi si la indemana pentru clientii nostri. Suntem incantati sa auzim feedback-ul clientelar pozitiv”, a transmis un purtator de cuvant al companiei.

Acestea sunt disponibile deocamdata in 22 de supermarketuri din Australia si au fost introduse odata cu tehnologia Scan&Go, care este menita sa usureze cumparaturile in magazinele fizice, clientii scanand produsele fara a lua in mana tot timpul telefonul, prin accesarea aplicatiei Woolworths (prin intermediul careia se face si plata, la final).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply