Are vreun efect reclama offline pt magazine online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

V-ati facut vreodata reclama la magazinele online in reviste offline? Are tipul asta de reclama vreun efect? E vorba de niste reviste distribuite gratuit, deci nu se pune problema ca omul sa cumpere, ca nu prea mai cumpara. Problema e ca sunt f sceptica in ceea ce priveste reclama offline pt ceva online, numai si pt faptul ca de cate ori ma stradui sa retin un site citit pe vreo masina, pana ajung acasa il uit.

Deschis 0
Generalitati Marketing offline & BTL Multi-channel marketing Diana Bajenaru 9 ani 2 raspuns 2188 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Din punctul meu de vedere reclama offline urmareste mai mult crearea de awarness si incredere si nu neaparat conversiile imediate, daca un vizitator a fost bombardat offline cu reclama incat brandul incepe sa para cunoscut va converti mult mai bine cand vine pe site din adwords sau rezultate organice. Evident ca o astfel de strategie este aplicabila doar siteurilor destul de mari.

  2. Eu cred ca metoda de promovare offline de care spui tu este buna pentru awareness. Pentru a obtine ceva rezultate in online, trebuie sa pui in revista offline un Call to action precum “Intra acum pe site-ul x si…. descopera oferta, ia-ti bonusul, etc”. Pentru a face o oferta de cumparare adresata acestor oameni, trebuie sa ai instalat pe site Google Analytics si Facebook pixel. Ulterior poti face campanii adresate oamenilor care au fost pe site. Exemplu: campanie de vanzare adresata oamenilor care au ajuns pe site din cautari directe (care au intrat direct pe site-ul tau, nu din cautari pe google).

Lasă un răspuns

Browse