Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

In aproape 2 ani, eMAG Genius a ajuns la peste 340.000 de clienti activi lunar

La aproape 2 ani de la lansare, serviciul eMAG Genius a ajuns la peste 340.000 de clienti, anunta eMAG.ro, intr-un comunicat de presa. Livrarea rapida, gratuita si flexibila a adus clientilor Genius economii in bani, dar le-a adus si mai mult timp liber: un client Genius care a folosit serviciul timp de 1 an, a economisit, in medie, 374 de de lei in taxe de transport si 4 zile/an. Clientii isi pot verifica din contul lor de client nivelul economiilor pe care le-au facut folosind serviciul Genius.

„Comertul online a transformat si va continua sa modeleze obiceiurile de consum ale romanilor, prin economia de timp, bani si efort. In contextul in care preturile sunt mai mari, iar bugetele disponibile nu au evoluat semnificativ, fiecare decizie financiara este cantarita mai atent si clientii se orienteaza catre solutii mai avantajoase de a comanda produsele de care au nevoie. Serviciul eMAG Genius este un abonament la cumparaturi fara efort si o solutie prin care clientii pot economisi, mai ales in aceasta perioada”, transmite Andrei Sercanean (foto, VP ecommerce Services, eMAG).

Ultimii 2 ani au adus schimbari in obiceiurile de consum ale oamenilor, iar comertul online a devenit mai accesibil. In acest context, clientii si-au diversificat cosul de cumparaturi, comandand produse din mai multe categorii. In medie, un client Genius plaseaza cate o comanda/saptamana, din categorii diverse (bauturi, produse pentru copii, ingrijire personala, curatenia casei, Fashion, produse pentru casa si gradina), testand permanent categorii noi. Clientii Genius beneficiaza de livrare gratuita, prin curier sau la easybox (70% dintre comenzile realizate de acestia sunt cu livrare la una dintre cele peste 2.700 de unitati easybox). In plus, au posibilitatea de retur intr-o perioada extinsa (60 de zile) si de restituirea instant a banilor pentru retururile la easybox.

Serviciul Genius poate fi testat gratuit de catre clientii din toata tara, timp de 3 luni, si are acoperire nationala, fiind disponibil in toate resedintele de judet din tara si in localitatile din proximitatea acestora.

Leave a reply