Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Apple Pay ameninta PayPal si Square

apple payApple a anuntat ca va introduce platile intre utilizatori (P2P) si va integra tehnologia in iMessage, clientii putand astfel trimite bani prietenilor cu care comunica prin mesaje, scriu cei de la venturebeat.com. Sistemul va functiona simplu: in timpul unei discutii, tehnologia „machine learning” va detecta mentiuni legate de plati si va include un buton de Apple Pay pe tastatura.

Sistemul de plata mobil Apple Pay este un portofel virtual care permite utilizatorilor sa plateasca in magazine offline sau in aplicatii mobile folosindu-si telefoanele iPhone, Apple Watch-urile si iPad-urile. Sistemul de plata al celor de la Apple este urias. 375 de milioane de utilizatori au acces la Apple Pay, in intreaga lume. Craig Federighi (senior vice president Software Engineering la Apple), a explicat ca jumatate dintre retailerii americani vor oferi Apple Pay pana la finele anului.

Anuntul a fost facut la Conferinta Worldwide Developers din San Jose (California). Platile P2P au fost popularizate de catre Venmo si au fost integrate in PayPal, cand aceasta companie a cumparat Venmo, in 2013. Miscarea inseamna ca acum Apple Pay e un rival serios pentru PayPal, Square – care are aceeasi optiune de plata (prin Square Cash) si aplicatii ca Circle si Snapcash. Dupa anunt, pretul actiunilor Square si PayPal au scazut usor.

O alta noutate anuntata de Apple la San Jose este Apple Pay Cash, un card de credit digital propriu, care va permite persoanelor ce primesc bani de la prieteni prin Apple Pay sa transfere suma intr-un cont bancar sau sa ii cheltuie pe site-uri e-commerce sau offline.

Leave a reply