Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Apple Pay a lansat un serviciu BNPL, pentru sume de pana la 1.000 $

Compania Apple a lansat propriul serviciu de tip „cumpara acum, plateste mai tarziu”/Buy Now, Pay Later/BNPL (intitulat Apple Pay Later), informeaza businesstoday.in. Utilizatorii care cumpara online sau in aplicatie de pe iPhone sau iPad de la comerciantii care accepta plati via Apple Pay pot cere imprumuturi intre 50 si 1.000 $.

Sistemul va permite clientilor sa isi plateasca sumele imprumutate in 4 rate, impartite de-a lungul a 6 saptamani, fara a plati dobanda sau taxe suplimentare. Serviciul de plata online va face o verificare rapida a pozitiei financiare a solicitantului, inainte de aprobarea imprumutului. Apple Pay Later va fi disponibil unui numar limitat de utilizatori, care vor primi o invitatie speciala, urmand ca apoi sa fie accesat de toti utilizatorii, in lunile urmatoare.

„Nu exista o abordare standard apropo de modul in care oamenii isi administreaza banii. Numeroase persoane cauta optiuni de plata flexibile, de aceea abia astept sa le oferim utilziatorilor nostri acces la Apple Pay Later”, a transmis Jennifer Bailey (Vice-presedinte Apple Pay si Apple Wallet).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply