Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Antreprenorii romani de pe eMAG participa la Black Friday-ul din Ungaria si Bulgaria (18 noiembrie)

Dupa ce, pe 11 noiembrie a avut loc editia din acest  an a Black Friday in Romania, antreprenorii autohtoni vor participa si la Black Friday-ul organizat de eMAG in Ungaria si Bulgaria, pe 18 noiembrie, anunta marketplace-ul, intr-un comunicat de presa. Acestia vor avea peste 1,2 milioane de oferte, cu 65% mai multe fata de anul trecut.

La evenimentul de reduceri din Romania, de pe 11 noiembrie, clientii au comandat peste 2,2 milioane de produse din oferta eMAG si a sellerilor din marketplace, iar vanzarile au totalizat 644 de milioane de lei (+5,74% YoY). In SUA, Black Friday 2022 va avea loc pe 25 noiembrie,

„La fel ca in Romania, companiile care participa la eveniment pregatesc din timp oferte foarte bune alaturi de eMAG, pentru a raspunde cat mai bine nevoii oamenilor de a beneficia de reduceri, intr-o perioada in care fiecare economie conteaza. In ziua de Black Friday, sellerii din marketplace pot vinde cat intr-o luna cu ajutorul infrastructurii pe care am dezvoltat-o in regiune”, transmite Tudor Manea (foto, CEO eMAG).

Peste 7.800 de antreprenori vand prin eMAG Marketplace catre clientii din Ungaria, iar peste 2.600 dintre ei sunt romani. Compania este prezenta in tara vecina din 2012, unde este cea mai mare companie romaneasca si are peste 2 milioane de clienti. Compania urmeaza sa finalizeze o investitie de 100 de milioane €, intr-un depozit care din Dunaharaszti (langa Budapesta), cu ajutorul caruia isi propune sa ofere clientilor servicii de livrare accelerata si acces la o gama si mai mare de produse. Totodata, clientii din Ungaria pot folosi infrastructura easybox, dezvoltata de Sameday, care a ajuns la 700 de unitati.

In Bulgaria, 5.400 de selleri vand pe platforma, iar 765 dintre ei sunt romani, adresandu-se celor peste 1 milion de clienti pe care compania ii are in aceasta tara. eMAG se afla din 2013 in Bulgaria, unde si-a dezvoltat continuu infrastructura si serviciile. Din luna octombrie, clientii si sellerii pot folosi si aici reteaua easybox.

Leave a reply