Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va lansa plata prin carucioare de cumparaturi Dash

Amazon va lansa carucioare de cumparaturi smart intr-un magazin din Woodland Hills (California), care se va deschide anul acesta: ele permit clientilor sa isi umple cosul si apoi sa nu sta la coada la casa (ci sa plece direct, la fel ca dintr-un magazin Amazon Go), informeaza cnbc.com. Cosurile Dash sunt create pentru cumparaturi putine sau medii, 1-2 plase de produse.

Cosurile includ camere de filmat, un cantar (pentru fructe si legume), un scaner penntru cupoane de reduceri, senzori si un afisaj inteligent, care inregistreaza automat produsele adaugate in cos. Pentru a le folosi, ai nevoie de un smartphone si un cont Amazon: la intrare, scanezi un cod QR in aplicatia Amazon si cosul primeste lista ta de cumparaturi, facuta via Alexa. Pe masura ce clientul adauga sau scoate produse din cos, afisajul din fata acestuia modifica pretul total. Cand cumparatorii au terminat, ies din magazin pe culoarul dedicat cosurilor Dash, iar cand plasele sunt ridicate din cos, la final, plata se face automat, prin cardul asociat contului lor de Amazon si o copie a chitantei le este trimisa pe e-mail.

Magazinul din Woodland Hills va face parte dintr-o noua serie de locatii fizice marca Amazon care se va lansa in 2020, completand cele 7 tipuri diferite de magazine offline ale gigantului lumii virtuale. Si va semana cu un supermarket obisnuit, apropo de layout si produse, spre deosebire de locatiile Amazon Go, care sunt axate pe feluri de mancare gata preparate si gustari.

Comentariu ( 1 )

  1. […] senzorii din magazinele alimentare offline.  Compania a renuntat si la investitiile in ambitioasul Dash Cart, caruciorul de cumparaturi care permite consumatorilor sa scaneze produsele pe masura ce le luau de […]

Leave a reply