Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va avea doua Prime Day, in 2022 (in iulie si in Q4)

Amazon a anuntat de curand data oficiala a evenimentului anual de reduceri marca proprie, care este dedicat abonatilor Prime (12-13 iulie 2022), dar se pare ca vrea sa profite cat de mult poate de idee, informeaza cnbc.com. Pentru prima data in istoria de 7 ani a evenimentului, Amazon va organiza doua Prime Day, in 2022: cel din vara si un al doilea, in toamna, in Q4.

Compania a anuntat ca evenimentul menit sa atraga abonati noi va fi extins, intr-un anunt la care sursa amintita a avut acces, de pe portalul intern al vanzatorilor de pe marketplace, Seller Central. Anuntul nu include o data fixa, doar transmite sellerilor sa isi trimita ofertele de reduceri in avans, pana pe data de 22 iulie, daca vor sa aiba sansa de a fi inclusi in evenimentul Prime Fall.

Gigantul online vrea clar sa recupereze – prin dublarea Prime Day – pierderile inregistrate in Q1 2022, cand a avut venituri mai mari cu doar 7% (fata de +44% YoY in Q1 2021) si cea mai mica rata de crestere trimestriala din 2001 incoace! In plus, doua evenimente masive de reduceri pentru abonati inseamna doua sanse de a scapa de stocurile acumulate din cauza inflatiei crescute si a faptului ca bugetele consumatorilor sunt cheltuite in aceasta perioada pe vacantele mult asteptate in perioada pandemiei COVID-19.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] cum scriam in luna iunie, Amazon va organiza doua evenimente de reduceri dedicate abonatilor Prime, anul acesta. […]

Leave a reply