Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon Prime Day (12-13 iulie) se extinde in peste 20 de tari, in 2022

Amazon Prime Day 2022 va avea loc pe 12-13 iulie, a anuntat recent retailerul, confirmand ca cele 48 de ore de reduceri vor reveni la data traditionala, din vara, citim pe internetretailing.net. In plus, evenimentul va avea loc in cel putin 15 tari, anul acesta (printre ele, SUA, Marea Britanie, Canada, China, Brazilia, Germania, Japonia, Mexic, Tarile de Jos, Polonia si Suedia). In programul de reduceri vor fi incluse si magazinele offline Amazon Fresh, si serviciile de entertainment ale companiei.

In a doua parte a verii, Amazon va continua reducerile de Prime Day in Egipt (in premiera), India, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si alte piete, ajungand la un total de peste 20 de tari. Anul acesta, membrii Prime vor primi recomandari personalizate pentru produsel, pe baza cautarilor anterioare. In ultimii 2 ani, gigantul online a organizat Prime Day in alte perioade, din cauza pandemiei COVID-19: in 2020, a fost amanata pana in octombrie, iar in 2021 a avut loc pe 21-22 iunie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] Amazon a anuntat de curand data oficiala a evenimentului anual de reduceri marca proprie, care este dedicat abonatilor Prime (12-13 iulie 2022), dar se pare ca vrea sa profite cat de mult poate de idee, informeaza cnbc.com. Pentru prima data in istoria de 7 ani a evenimentului, Amazon va organiza doua Prime Day, in 2022: cel din vara si un al doilea, in toamna, in Q4. […]

Leave a reply