Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon.de a suspendat comerciantii chinezi ilegali

La finalul anului trecut, un numar de comercianti chinezi care vindeau produse pe Amazon.de au fost suspendati de pe site, scrie wortfilter.de. Administratia Fiscala germana le-a confiscat acestora, din depozite, toate produsele si nu le va restitui nici banii. Conturile de pe Amazon.de le-au fost blocate si acestia au interzis pe site.

 

china-haendler-guthaben-lagerbestand-beschlagnahmt-amazon

Afectati au fost comerciantii mari, care au primit un mesaj din partea gigantului online, prin care li se explicau urmatoarele: „Amazon a primit avertisment din partea Institutului German Steuer (Administratia Fiscala – n.r.) ca nu indepliniti regulile referitoare la TVA-ul german. Nu vi se mai permite sa vindeti pe Amazon. Nu va puteti recupera stocul de produse, pentru ca legile germane ne impun sa blocam produsele pana cand indepliniti cerintele Administratiei Fiscale germane. Daca aveti in continuare credit pe contul dumneavoastra de Amazon Payments Europe S.C.A., acesta va fi blocat la cererea Administratiei Fiscale germane”.

Leave a reply