Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon da 10.000 $ angajatilor care isi dau demisia si se apuca de curierat

Amazon vrea sa isi extinda programul de livratori independenti Delivery Service Partner cu ajutorul propriilor angajati, citim pe apnews.com. Gigantul online din Seattle va da pana la 10.000 $ plus trei luni de salariu angajatilor care vor demisiona pentru a-si fonda propriul serviciu de curierat, pentru a-i ajuta si stimula sa isi puna pe picioare noua afacere.

Anuntul vine pe fondul dorintei Amazon de a castiga mai mult control asupra livrarilor (care acum implica UPS-ul, posta si alti curieri) si de a accelera timpul de livrare gratuit al coletelor comandate de abonatii Prime de la 2 zile la 24 de ore (in care va investi 800 milioane $). Compania crede ca propunerea va tenta angajatii actuali part-time si full-time, inclusiv pe cei din depozite, care ambaleaza si trimit comenzile (desi povestile de groaza legate de cum este sa fii curier pentru Amazon spun altceva…): odata acceptati in program, acestia vor demisiona si vor putea sa inchirieze dube albastre logo-ul Amazon, apucandu-se de treaba. Compania nu a dezvaluit momentan care este numarul maxim de persoane pe care le va accepta in program,

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply