Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a extins gift shop-ul online „Interesting Finds”

interesting-finds-amazon

Anul acesta, Amazon a relansat fara mare tam-tam „Interesting Finds” – un fel de Pinterest al Amazonului, care ofera clientilor o selectie de produse din diverse categorii (Casa, Femei, Copii, Animale de companie, Tricouri, Ochelari de soare etc.) –, iar acum acesta este disponibil si pe mobile, scriu cei de la techcrunch.com.

Noul „Interesting Finds” este cea mai noua modalitate prin care gigantul online cu sediul la seattle incearca sa ajute cumparatorul sa descopere mai usor produsele care il intereseaza, sa stranga informatii privitoare la ce va dori pe viitor sa cumpere clientul si sa ii ofere, astfel, acestuia recomandari optimizate. In 2013, Amazon lansa Amazon Collections, site destinat adunarii si share-uirii produselor preferate de pe Amazon; in 2015, incepea sa testeze „Amazon Stream”, care organiza produsele pentru femei si barbati intr-un feed de imagini thumbnail, pe care fiecare le putea salva in colectia proprie de produse preferate; acest din urma feature s-a transformat in „Interesting Finds” la inceputul acestui an, cele 4 sectiuni disponibile atunci (Toate, Barbati, Femei si Distractie) fiind recent dezvoltata.

Acum, „Interesting Finds” are un design mai curat si mai modern, butonul „Save”/„Salveaza” a fost inlocuit de o inimioara, iar sectiunile oferite sunt numeroase – organizand produsele dupa gen (Ceasuri), dar si dupa tema (de exemplu, la Produse de uz zilnic cei interesati gasesc brelocuri, genti, sticle pentru apa, palarii, carcase de iPhone si multe altele). Cum functioneaza? Alegi categoria dorita, apesi pe ♥ la produsele care iti fac cu ochiul, iar acestea sunt automat incluse in colectia ta „My Hearts”; in plus, poti apasa pe ♥ si pentru a salva la favorite anumite colectii intregi (cunoscute drept „buticuri”) – ca „Use The Force” (care include produse cu tematica Star Wars) ori „Here Kitty Kitty” (plina de obiecte destinate iubitorilor de pisici) – multe dintre ele create de angajati Amazon.

Compania mai are de lucrat insa la vizibilitatea noii sectiuni: momentan, „Interesting Finds” este semmnalata printr-un banner, in partea superioara a homepage-ului Amazon.com (pe versiunea desktop), in timp ce pe mobile trebuie sa intri in meniul de navigare, sa apesi pe  „More from Amazon” si apoi pe „Interesting Finds”.

Leave a reply