Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Posta Romana introduce plata prin card bancar

In toamna aceasta, cel mai probabil, vom putea plati serviciile postale la ghiseu, la terminale POS, citim pe profit.ro: Posta Romana va instala in toate oficiile informatizate (al caror numar va creste cu 40% pana la sfarsitul lui 2018) astfel de sisteme de incasare electronica a platilor. Achizitia unui numar de 1.000 POS-uri urmeaza sa fie parafata in curand.

In plus, compania autohtona va cumpara: 2.000 de imprimante monocolor (laser), 150 de scannere mobile (pentru dotarea punctelor de tranzit si a unitatilor postale mari), incaltaminte pentru perioada de iarna si genti pentru transportul scrisorilor si coletelor mici (destinate angajatilor de pe teren).

Modernizarea vine la un an dupa ce sursa scria ca primele instalate vor fi POS-urile din mediul urban. Si promite sa scurteze timpul de lucru, imbunatatind astfel calitatea serviciilor oferite de compania mioritia. Banii pentru investitie provin din resurse interne, nu din credite ori alte tipuri de finantari. Noile modificari vin dupa ce Posta Romana a anuntat ca isi transforma site-ul in portal de plata online, ajutand romanii sa isi plateasca pe Internet amenzile, taxele si impozitele.

Raspunde la aceasta intrebare