Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba vrea sa livreze comenzile online in doar 72 de ore, la nivel global (video)

Gigantul e-commerce chinez Alibaba vrea sa se ia la intrecere cu Amazon, promitand clientilor din intreaga lume ca le va livra rapid comenzile online. Mai exact, in 72 de ore de la plasarea acestora, citim pe finance.yahoo.com. Scopul asiaticilor este sa atraga cat mai multi amatori de cumparaturi online, o piata globala care va valora 1,4 trilioane $ pana in 2025, conform Euromonitor.

Pentru a vedea cum ar putea deveni acest plan realitate, „The Wall Street Journal” a vizitat cel mai mare depozit automat din China al celor de la Alibaba (din orasul Wuxi), unde 800 de roboti fac treaba rapid si eficient si de unde pleaca zilnic 160.000 de colete. Depozitul este de doua ori mai eficient decat unul traditional, eficienta care s-a reflectat in faptul ca Alibaba a putut procesa comenzi digitale in valoare de 74,1 de  miliarde $ de Singles’ Day 2020.

Urmariti clipul video de mai jos, pentru mai multe detalii:

Leave a reply