Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Aleo.ro (distribuitor de accesorii auto) s-a parteneriat cu Teamshare.ro

aleo-ro

Teamshare (platforma de e-commerce integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, adresata clientilor B2B si B2C, care e folosita de peste 200 de clienti din Romania si strainatate) anunta, intr-un comunicat de presa, preluarea gestiunii vanzarilor online ale magazinului Aleo.ro. Acesta face parte din grupul Aleo, detinut de TopTools, cel mai mare importator si distribuitor roman de sisteme de bare transversale, cutii de portbagaj, suporturi pentru biciclete si schiuri, respectiv accesorii pentru transport. TopTools e prezenta pe piata autohtona de 11 ani, are 8 puncte fizice de lucru la nivel national si 10 site-uri specializate, al caror portofoliu a fost inglobat intr-un singur magazin online, Aleo.ro.

Prin integrarea cu Teamshare, platforma va prelua comenzile si noii clienti de pe Aleo.ro, iar informatiile vor fi inserate in sistemul de contabilitate si gestiune ERP (Enterprise Resource Planning), informatiile despre produse, preturi, stocuri, clienti si facturi din ERP vor fi transferate de Teamshare si expuse automat pe Aleo.ro.

Marius Panait_Teamshare

„Platforma Teamshare a pus la dispozitie un site fara pagini publice si a facut ceea ce multi nu pot intreprinde cu site-urile lor: integrarea. Solutia simplifica simtitor intregul proces de comanda si facturare si reduce costurile interne si timpul mediu de prelucrare comenzi, de la 12 minute la sub 3 minute. Totodata, in acest caz, Teamshare nu asigura pentru magazinul online doar un sistem complet de comert electronic, ce permite in timp real gestiunea de stocuri, preturi sau procese de facturare, ci este si un dispozitiv de mixare a tuturor canalelor de vanzari”, declara Marius Panait (foto, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvolta platforma Teamshare).

Dupa adoptarea sistemului profesionist de e-commerce, TopTools, compania care controleaza Aleo Group, isi va extinde vanzarile si prin marketplace-uri, iar integrarea va fi facuta tot prin intermediul Teamshare. „Listarea pe marketplace-uri reprezinta un pas important pentru magazinele online. Datele inregistrate pana acum de partenerii nostri arata ca, inca din primele trei luni de la listare, rulajurile cresc cu pana la 20%”, completeaza Panait.

Leave a reply