Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2022, un client Genius activ pe toate cele 4 app-uri a economisit, in medie, 1.178 de lei

Lansarea in 4 platforme e-commerce (eMAG, Tazz, Fashion Days si Freshful), in vara lui 2022, s-a numarat printre noutatile pe care serviciul Genius le-a adus utilizatorilor sai, anunta eMAG.ro, intr-un comunicat de presa. Pentru cei mai activi utilizatori ai celor 4 platforme, a fi abonat Genius a insemnat economii medii de 1.178 de lei/utilizator. 

Acelasi profil de client Genius a efectuat, in medie, 63 de comenzi pe eMAG, 28 de comenzi pe Tazz, 8 comenzi pe Fashion Days si 11 comenzi pe Freshful. Pe langa economiile la buget, clientii Genius au reusit sa economiseasca si timp. Astfel, un client activ Genius in cele 4 platforme a salvat, in medie, 74 de ore pe care altfel le-ar fi petrecut in magazinele fizice sau in trafic.

Tot in 2022, eMAG a introdusa si optiunea Family, dand utilizatorilor posibilitatea de a imparti gratuit, in cadrul aceluiasi abonament, beneficiile Genius cu alt membru al familiei. La finalul lui 2022, 50.000 dintre utilizatorii Genius foloseau optiunea Family. Costul abonamentului Genius a ramas neschimbat, in 2022 (99 de lei).

„Pe parcursul lui 2022, romanii s-au bucurat de economiile din livrarea gratuita si din ofertele speciale pe care le-au putut face cu abonamentul Genius, si in Tazz, Fashion Days si Freshful, alaturi de eMAG. Datorita extinderii beneficiilor in patru aplicatii, Genius adreseaza toate nevoile unei familii, fie ca vorbim de livrare de mancare de la restaurante, alimente proaspete, haine sau produse pentru casa, ceea ce face ca 94% dintre utilizatori sa isi doreasca sa il reinnoiasca, potrivit analizelor noastre”, transmite Andrei Sercanean (VP Ecommerce Services, eMAG).

Beneficiile abonatilor Genius, in cele 4 platforme ecommerce, sunt urmatoarele: cu Genius Deals, clientii beneficiaza de pana la 30% discount in Tazz si de 10% extra discount in Fashion Days, iar pe Freshful au acces la oferte exclusive saptamanale, cu discount de 20%. Pe eMAG, abonatii Genius beneficiaza de livrare gratuita (inclusiv in weekend) si retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Pe parcursul perioadei de incercare de 30 de zile, un client Genius care plaseaza comenzi in toate cele patru aplicatii efectueaza, in medie, 9 comenzi si economiseste 110 lei. Astfel, costul abonamentului anual de 99 de lei este amortizat inca din perioada de testare. Un client activ eMAG.ro plaseaza, in medie, peste 2 comenzi pe parcursul perioadei de testare, la fel ca un client Fashion Days sau Freshful. Un client Tazz plaseaza, in medie, aproape 4 comenzi/luna. In 2022, un client Genius activ pe toate cele 4 app-uri a economisit, in medie, 1.178 de lei. […]

Leave a reply